-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 27

Noriu pamatyti finalines LKL kovas: kur pigiausia, brangiausia ir ar verta?

Lietuvos krepšinio sezonas pasiekė finišo tiesiąją. Kauno „Žalgirio“, Klaipėdos „Neptūno“, Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir Utenos „Juventus“ sirgaliai turi paskutinę galimybę pamatyti savo numylėtinius prieš ilgas atostogas. Kur tai padaryti brangiausia, o kur – pigiausia?
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Natūralu, kad daugiausiai dėmesio sulaukia LKL superfinalo serija tarp „Žalgirio“ ir „Neptūno“. Natūralu, kad bilietų kaina čia taip pat didžiausia.

Pavyzdžiui, pigiausio bilieto kaina į antrąjį „Žalgirio“ arenos aukštą jos kampuose kainuoja nuo 5,40 euro. Pridėjus 0,60 euro arenos mokestį, kuris papildomai įskaičiuojamas į bilieto kainą, gauname 6 eurus.

Norėdami pamatyti rungtynes iš geriausių VIP parketinių vietų šalia aikštės, sumokėsite 100 eurų. Tiesa, su bilietu dar gausite automobilio stovėjimo vietą atskiroje aikštelėje, į areną pateksite be eilės, o arenos restorano VIP zonoje nemokamai vaišinsitės restorano gėrimais, užkandžiais ir karštais patiekalais.

Ložėje bilietai kainuoja nuo 36 eurų.

Reikia paminėti, kad arenoje taikoma 30 proc. nuolaida Žalgirio Garbės klubo nariams tam tikrose arenos zonose, moksleiviams ir studentams bei senjorams – 20 proc. nuolaida. Perkant 10 ar daugiau bilietų, taikoma grupinė 15 proc. nuolaida.​

Nemažai „Žalgirio“ gerbėjų vangų žiūrovų skaičių pirmajame LKL finalo mūšyje argumentavo būtent nemažomis bilietų kainomis.

Daugiau nei perpus ankštesnėje „Švyturio“ arenoje pigiausių bilietų į finalo rungtynes kaina prasideda nuo 10 eurų. Už bilietą iš pirmosios eilės taip pat mokėsite 100 eurų. Beje, nuolaidos netaikomos. Brangiausi bilietai kituose sektoriuose - 35 eurai.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Švyturio Arena
Luko Balandžio / 15min nuotr./Švyturio Arena

Bronzinės serijos rungtynės „Lietuvos ryto“ arenoje vienam žmogui kainuos 6 eurus. Bilietų prekyba čia unikali tuo, kad vienoda kaina taikoma bilietams visoje arenoje. Ar tai būtų stovimas bilietas, ar vieta balkone, ar centrinėje tribūnų dalyje, tai kainuos tuos pačius 6 eurus.

10 proc. nuolaida taikoma „Tiketos“ klubo nariams (5,40 euro).

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Rimas Kurtinaitis
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Rimas Kurtinaitis

Bilietų į Utenos „Juventus“ rungtynes kaina svyruoja nuo 3 iki 5 eurų. Pigesnius bilietus galima įsigyti su nuolaida moksleiviams, studentams, senjorams ir neįgaliesiems. Tiesa, rungtynių dieną bilietai brangsta iki 4-6 eurų.

VIDEO kadras: BEKO-LKL apžvalga kartu su „If
VIDEO kadras: BEKO-LKL apžvalga kartu su „If": Utenos „Juventus" - Panevėžio „Lietkabelis" [2014-12-28]

Iki susitikimo arenoje!

Bilietų kainos LKL finaluose
Arena Pigiausi bilietai Brangiausi bilietai
„Žalgirio“ 6 eurai 100 eurų
„Švyturio“ 10 eurų 100 eurų
„Lietuvos ryto“ 5,4 euro 6 eurai
Utenos 3 eurai 6 eurai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius