-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 03 24

Nuo koronaviruso mirė kadaise LKL dominavęs krepšininkas

Buvęs „Šilutės“ komandos žaidėjas Davidas Edwardsas mirė nuo koronaviruso sukeltų komplikacijų. Anapilin buvęs krepšininkas iškeliavo gimtajame Niujorke, jam buvo 48 metai.
Davidas Edwardsas
Davidas Edwardsas / „Twitter“ nuotr.

Remiantis „Dallas Morning News“, žinią apie buvusio komandos draugo koledže mirtį pranešė Charlesas Hendersonas. Vėliau informaciją patvirtino „Texas A&M“ universiteto atstovai.

„Niekada per milijoną metų nebūčiau įsivaizdavęs, kad mano komandos draugas išeis anksčiau laiko. Ką tik gavau žinią, kad mirė Dave'as Edwardsas. Visi, kurie už jį meldėtės, žinokite, kad jis dabar geresnėje vietoje.

Koronavirusas smogė man į širdį. Dave'as buvo vienas nuožmiausių ir geriausių įžaidėjų, kuriuos esu sutikęs. Beveik nesustabdomas“, – rašė Ch.Hendersonas.

„Šilutės“ komandoje 1995-96 metais rungtyniavęs D.Edwardsas yra surengęs nuostabių pasirodymų. Jis užfiksavo net 18 rezultatyvių perdavimų per vienerias rungtynes rekordą. Taip pat per vieną mačą sugebėjo perimti 11 kamuolių.

„Jis atvažiavęs čia įsivaizdavo, kad lyg Jordanas atvažiuotų į Prienus, – prisiminimais dalijosi anksčiau su LKL prisiminimais dalinosi krepšininką į Šilutę atvežęs Stepas Kairys. – Jis vienas žaidė prieš penkis. Viename susirinkime pasakiau: „Davidai, tu žaidi kaip viščiukas su nukirsta galva.“ Kitas rungtynes žaidėme su „Žalgiriu“ ir jis pradėjo dalinti kamuolius, o mes nugalėjome 15 taškų.“

„Šilutėje“ 1995-96 metais legionierius per rungtynes rinko po 23 taškus bei atliko po 8,7 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius