Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 21

Nuotykiai NBA prasidėjo netikėtai: Artūrą Gudaitį skubiai iškvietė „San Antonio Spurs“

Pašėlusi NBA naujokų birža iki pat šaukimų pradžios yra apipinta intrigų ir nenuspėjamų istorijų. Vienas netikėtas sprendimas gali stipriai pakeisti iš anksto prognozuotą tvarką. Pirmąjį savo nuotykį pajuto ir Artūras Gudaitis. Kauno „Žalgirio“ vidurio puolėjas netikėtai ir skubiai buvo iškviestas į „San Antonio Spurs“ stovyklą. Lietuvos krepšininkas šios organizacijos atstovams pademonstruos savo talentą.
"San Antonio Spurs" treneris Gregas Popovičius ir Artūras Gudaitis
"San Antonio Spurs" treneris Gregas Popovičius ir Artūras Gudaitis / 15min.lt montažas

A.Gudaitis jau buvo susidėliojęs savo NBA naujokų biržai skirtų stovyklų grafiką. Birželio 22-ąją jis dalyvaus „Phoenix Suns“ peržiūroje, o 23-ąją pasirodys „Detroit Pistons“ atstovams. Tik likus dienai iki naujokų biržos pradžios A.Gudaitis planavo galbūt pasirodyti ir Bostone arba San Antonijuje. 

Tačiau dabar jis jau dalyvavo „Spurs“ komandos peržiūroje. Vėliau krepšininkas su savo agentu Tadu Bulotu vyks planuotais ir jau minėtais maršrutais. 

Toks „San Antonio Spurs“ kvietimas sukėlė dar daugiau intrigos, nes šiai komandai antrame naujokų biržos rate priklauso 55-as šaukimas. Sunku tikėtis, kad iki tos akimirkos A.Gudaitis nebus pakviestas kitos komandos. Kai kurie portalai „Žalgirio“ puolėjui prognozuoja 33-ią šaukimą. Bet San Antonijus turi ir vėlyvą šaukimą pirmame rate – 26-ą.  

Galima neabejoti, kad vienas perspektyviausių Lietuvos krepšininkų sutiko staigiai vykti į San Antonijų, nes galimai gavo įdomios informacijos. Kitaip vargu, ar su savo atstovais jis būtų keitęs kruopščiai sudėliotą planą. 

A.Gudaitis dalyvauja stovyklose, kuriose krepšininkai žaidžia trys prieš tris ir tokiu būdu demonstruoja savo gebėjimus. Toks žaidimas yra kur kas parankesnis lietuviui, nes taip jis turi progą pademonstruoti daugiau savo gerųjų savybių nei žaisdamas vienas prieš vieną.  

Vienintelis likęs klausimas: kaip aukštai bus pašauktas?

A.Gudaičio istorija yra išskirtinė tuo, kad jis labai vėlai pradėjo žaisti krepšinį. Dar prieš trejus metus rungtyniavo antroje pagal pajėgumą Lietuvos krepšinio lygoje.

Vėliau jis atsidūrė Kauno „Žalgirio“ komandoje ir jau du kartus tapo Lietuvos čempionu. Prieš porą mėnesių jo pavardės nebuvo tarp 60-ies žaidėjų, kuriems prognozuojami šaukimai NBA naujokų biržoje, tačiau dabar jau niekas neabejoja, kad 22-ejų metų „centras“ sulauks kvietimo į stipriausią pasaulio krepšinio lygą.

Vienintelis likęs klausimas: kaip aukštai bus pašauktas? Ir ar A.Gudaitis netikėtai įšoks į pirmąjį šaukimų ratą?

24sek.lt savo skaitytojams pateiks dar daugiau informacijos apie A.Gudaičio kelionę JAV. Kviečiame drauge tiesiogiai stebėti NBA naujokų biržos naktį birželio 25-ąją. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius