Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 02 27

Panevėžio „Lietkabelis“ pasiekė naują lankomumo rekordą

Panevėžio „Lietkabelis“ šeštadienį Lietuvos krepšinio lygos („Tete-a-Tete Casino“ LKL) rungtynėse įtvirtino savo antrąją vietą turnyrinėje lentelėje, kai 86:77 pranoko Vilniaus „Lietuvos rytą“.
Panevėžio „Lietkabelis“
Panevėžio „Lietkabelis“ / „Facebook“ nuotr.

Panevėžiečiai ir miesto svečiai padėjo pasiekti dar vieną lankomumo rekordą – dvikovą „Cido“ arenoje stebėjo 5479 žiūrovai. Prieš tai geriausias rezultatas buvo užfiksuotas sausio 30-ąją, kai Kazio Maksvyčio auklėtiniai nukovė Kauno „Žalgirį“ – tada arenoje buvo 5415 žiūrovų.

Rungtynių lankomumo kategorijoje „Lietkabelis“ išlieka trečioje vietoje – nusileidžiama tik Klaipėdos „Neptūnui“ (4207) ir „Žalgiriui“ (3902). Panevėžyje susitikimus vidutiniškai stebi 3537 sirgaliai.

Dvikovoje su „Lietuvos rytu“ apsilankę sirgaliai išbandė ir naują būdą kelti triukšmą – kartotines vėduokles, kurios itin plačiai naudojamos Vokietijoje, ypatingai, kai namų mačus žaidžia Bambergo „Brose Bamberg“. Didžiosios pertraukos metu „Lazerių projektai“ surengė savo pasirodymą, kuris nepaliko abejingų.

Gerų emocijų bangą sukėlė „Lietkabelio“ aistruolis Sergejus, kuris pertraukoje tarp trečio ir ketvirto kėlinio dalyvavo žaidime ir pirmu bandymu pataikė iš aikštės vidurio, taip laimėdamas 500 eurų vertės čekį paslaugoms Panevėžio implantologijos centre.

Aštrių pojūčių mėgėjai trečiojo kėlinio metu galėjo stebėti muštynes tarp „Lietuvos ryto“ sirgalių ir panevėžiečių. Laimei, operatyviai sureagavusi arenos apsauga ir policija konfliktą greitai numalšino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius