Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 07 18

Papildymas: į pirmąją rinktinės stovyklą pakviestas ir Eimantas Bendžius

Tiksint paskutinėms valandoms iki pirmosios Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės stovyklos dienos, įvyko permainos rinktinės kandidatų sąraše. Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris Dainius Adomaitis į treniruočių stovyklą pakvietė šį sezoną Ispanijoje rungtyniavusį Eimantą Bendžių, kuris gali žaisti lengvojo ir sunkiojo krašto puolėjo pozicijose.
Eimantas Bendžius
Eimantas Bendžius / obradoirocab.com nuotr.

„Šiuo metu neaiški situacija dėl Donato Motiejūno ir Domanto Sabonio prisijungimo prie rinktinės. Federacija aktyviai bendrauja tiek su pačiais krepšininkais, tiek ir su „Indiana Pacers“ atstovais, tačiau iki šios akimirkos neturime jokios konkrečios informacijos, todėl šioje pozicijoje norėjome papildymo ir visaverčio darbo treniruotėse.

Kitas svarbus akcentas yra tas, kad 3–4 pozicijoje turime Mindaugą Kuzminską, Joną Mačiulį ir Edgarą Ulanovą, tačiau, žiūrint į ateitį ir būsimą „langų“ sistemą, nėra aišku, ar jie galės prisijungti prie rinktinės rudenį. Eimantas Bendžius gali žaisti ir trečioje, ir ketvirtoje pozicijoje, todėl jau dabar norime jį įtraukti į treniruočių procesą. Šis krepšininkas buvo arčiausiai to, jog patektų į stovyklą ir sumažinus kandidatų sąrašą“, – sakė Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės vyriausiasis treneris Dainius Adomaitis.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės treniruočių stovykla prasidės jau šį penktadienį Palangoje, o pirmosios kontrolinės rungtynės vyks rugpjūčio 4–5 dienomis Klaipėdoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius