Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 12 31

Paskutinę metų dieną V.Čižauskas Kėdainius keičia į Prancūziją

Kėdainių „Nevėžis-Optibet“ apibusiu susitarimu nutraukė iki sezono galo turėjusią galioti sutartį su įžaidėju Vyteniu Čižausku.
Vytenis Čižauskas
Vytenis Čižauskas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Komandai toliau ieškant rakto į pergales, o gynėjui sulaukus antrojoje Prancūzijos lygoje rungtyniaujančios Dordonės „Boulazac“ komandos pasiūlymo, buvo priimtas atitinkamas sprendimas, pranešė Kėdainių klubas.

Šiame „Betsafe–LKL“ čempionate 29-erių įžaidėjas sužaidė 11 susitikimų ir fiksavo 10,3 taško, 3,6 atkovoto kamuolio bei 4,1 rezultatyvaus perdavimo vidurkius.

„Citadele KMT“ turnyre krepšininkas per 5 sužaistas rungtynes rinko po 13 taškų bei atlikdavo po 4 rezultatyvius perdavimus.

„Klubas dėkoja Vyteniui Čižauskui už darbą ir linki sėkmės tolimesnėje karjeroje“, – pridūrė Kėdainių klubas.

Prie Lietuvos krepšinio rinktinės vairo šiemet debiutavęs Kazys Maksvytis į pasaulio čempionato atrankos langą buvo pasikvietęs ir V.Čižauską.

„Visų pirma, man atrodo, kad Vytenis ne visai teisingai yra šiek tiek sustumtas į krepšinio paraštes. Antra – nemažą vaidmenį įtakoja jo praeitis, jo žaidimas nacionalinėje jaunimo rinktinėje. Žinau, kaip jis gali vadovauti komandai, kaip jis elgiasi kritinėse situacijose, kaip stabiliai jose elgiasi ir gali sužaisti geriausiai, kaip jis gali“, – tuomet sakė K.Maksvytis.

Pergalingose rungtynėse su Belgija ir Čekija V.Čižauskas žaidė po 15 minučių ir rinko po 3,5 taško bei 2,5 rezultatyvaus perdavimo.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius