-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 07 19

Patirtį Lietuvoje prisiminęs buvęs „Ryto“ legionierius: „Ten siaubinga“

Trumpai Vilniaus „Ryto“ klube praėjusį sezoną šmėkštelėjęs Chrisas McCullough pasidalijo prisiminimais apie Lietuvą su JAV žiniasklaida. Amerikiečiui karjeros etapas mūsų šalyje kelia ne pačius maloniausius jausmus.
Chrisas McCulloughas
Chrisas McCulloughas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Rytą“ palikęs 26-erių amerikietis praėjusį sezoną dar žaidė Pietų Korėjoje ir Bahreine, o šią vasarą bandys siekti NBA svajonės.

Šešiose valstybėse jau žaidęs Ch.McCullough kalbėdamas su nydailynews.com žurnalistu Stefanu Bondy Lietuvą prisiminė ne iš gerosios pusės.

„Lietuvoje buvo siaubinga. Man ten labai nepatiko. Ten kiekvieną dieną tamsu, retai šviečia saulė, tai kėlė depresiją, – pasakojo amerikietis. – Žaidžiau blogoje organizacijoje, kur prastai dirbo ir treneris, ir generalinis direktorius. Mano atlyginimas vėlavo, buvo mokama mažiau. Man ten labai nepatiko.“

Ch.McCullough buvo primintas ir incidentas, kai naktį apgadinęs automobilį žaidėjas su sprogusia padanga grįžo į požeminę stovėjimo aikštelę.

nuotr. 15min ir skaitytojo /Chrisas McCullough ir galimai jo apgadintas automobilis
nuotr. 15min ir skaitytojo /Chrisas McCullough ir galimai jo apgadintas automobilis

Po šio įvykio „Rytas“ suspendavo tuometinį savo puolėją, kuris nepateikė aiškios įvykių versijos. Tą jis padarė dabar, kalbėdamas su JAV žurnalistu.

„Man tiesiog sprogo padanga, o jie sakė, kad aš padariau avariją ir pabėgau iš įvykio vietos. Buvo antra valanda nakties, nežinojau, kam skambinti. Važiavau mylios per valandą greičiu, o mano namai buvo už dviejų mylių, todėl nusprendžiau parvažiuoti namo, o jie iš šios situacijos išpūtė burbulą“, – pasakojo Ch.McCullough.

Dar lapkritį Vilnių palikęs žaidėjas Lietuvos krepšinio lygoje spėjo sužaisti tik aštuonis mačus, kuriuose vidutiniškai rinko po 8,8 taško ir atkovojo po 5 kamuolius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius