Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 06 06

Plojimais išlydėtas Dainius Adomaitis: „Ačiū, kad mane kentėjote“

Klaipėdos „Neptūno“ treneris Dainius Adomaitis buvo vienas tų, kuris nepaisant pralaimėjimo LKL finale galėjo džiaugtis. Jo auklėtiniai ir taip paneigė kritikų prognozes. Finalas „Žalgiriui“ pralaimėtas 1-4, bet D.Adomaitis gali didžiuotis savo auklėtiniais, kurie netikėtai iškovojo galimybę kautis dėl aukso pusfinalyje patiesdami Vilniaus „Lietuvos rytą“. Lietuvos krepšinis didžiuojasi D.Adomaičiu ir „Neptūnu“ – spaudos konferencijoje treneris išlydėtas plojimais.
Dainius Adomaitis
Dainius Adomaitis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Sveikinimai žalgiriečiams su eiliniu čempionų titulu. „Žalgiris“ vertas jo kaip niekas kitas. Niekam nekilo dėl to abejonių. Bet labiausiai dėkoju savo komandai ir organizacijai. Kolektyvas atliko nuostabų profesionalų darbą. Ačiū, kad mane tiek laiko kentėjo. Labiausiai dėkoju žaidėjams, kurie išliko profesionalūs viso sezono metu. Išliko motyvuoti. Išliko kovotojai ir kovėsi iki galo nepaisant rezultato“, – spaudos konferencijoje kalbėjo D.Adomaitis.

Jis pridūrė, kad bandė visaip pergudrauti „Žalgirio“ trenerių štabą, tačiau žalgiriečių turimos pajėgos – didžiulė energinga rotacija, buvo neįveikiamos.

„Jūs prognozuojate, kalbate su ekspertais. Kurios serijos turėjome nepraeiti? Visada buvome tie ne favoritai, kurie bandė paneigti prognozes. Bandėme tą daryti, bet sutikite, kad „Žalgiris“ yra geresnė komanda“, – sakė D.Adomaitis.

Strategas nesileido į kalbas, ar „Neptūnas“ tampa trečiuoju Lietuvos grandu. „Ne man tai vertinti“, – teigė D.Adomaitis.

Trenerio teigimu, į Lietuvos rinktinę turėtų patekti „Neptūno“ įžaidėjas Mindaugas Girdžiūnas: „Jam tai buvo geriausias sezonas LKL“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius