Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2022 10 07

Po netikėto dūrio – pikto R.Kurtinaičio nuostaba ir V.Šeškaus juokas

Jonavos „CBet“ penktadienio vakarą nupūtė Alytaus „Wolves“ ekipą 80:62, tad nenuostabu, jog Rimas Kurtinaitis buvo rimtas spaudos konferencijoje, o Virginijus Šeškus nestokojo geros nuotaikos.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Noriu pasveikinti Virgį ir Jonavos komandą su pergale, – sakė R.Kurtinaitis. – Tikrai varžovai žaidė pasiaukojančiai, kovojo dėl kiekvieno kamuolio. Ko nepasakysiu apie mūsų komandą. Trūko kovingumo, tą rodo ir skaičiai: pralaimėjome atšokusius kamuolius, pripynėme 21 klaidą. Su tokiais skaičiais yra sunku laimėti.“

Paklaustas, kodėl vienas lyderių Ahmadas Caveras į aikštę žengė tik antrajame kėlinyje, „Wolves“ treneris nedaugžodžiavo.

„Buvome taip susidėlioję“, – nukirto Kurtis.

Treneris stebėjosi, kad geras jo komandos rungtynes veja blogos.

„Praėjusiose rungtynėse pranokome savo varžovus energija, noru. Šiandien to nemačiau. Kelionė nebuvo ilga, kad jaustume nuovargį. Nesuprantu. Nepasiruošę rungtynėms buvome“, – konstatavo R.Kurtinaitis.

O štai V.Šeškus tryško džiaugsmu.

„Prieš tokią komandą laimėti nėra paprasta, – pabrėžė Jonavos ekipos strategas. – Gali ji ir blogai žaisti, bet tokia sudėtis... Neblogos mūsų rungtynės buvo ir su Kėdainiais, buvo gal tik daugiau klaidelių, jie jaunesni, jomis pasinaudojo. O šiandien, išskyrus pradžią, kai aštuonis taškus praleidome nesilaikydami susitarimų, daugiau neturiu pretenzijų. Praleidom tik kiek daugiau nei 60 taškų. Trečios tokios rungtynės. Kažkaip Šeškus pradeda keistis, į gynybą pradeda orientuotis (juokiasi).“

Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Virginijus Šeškus
Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Virginijus Šeškus

Jis gyrė savo komandos gynybą ir teigė, kad daugiausiai gerą darbą savo aikštės pusėje lemia noras laimėti, užsivedimas ir energija.

„Išskyrus pradžią, kiekvienoje aikštelės vietoje rodėme daugiau noro. Šiandien ryte ir vakar sakiau, kad turime eiti, rizikuoti ir žiūrėti, kaip varžovai spręs tas problemas. Ir jie neišsprendė. Labai keista, bet gynyboje geriau žaidėme nei puolime. Taip, surinkome 80 taškų, pataikėme, atkovojome kamuolius, bet dar daugiau norėjome padaryti, yra kur judėti į priekį puolime“, – teigė V.Šeškus.

Jis neslėpė, kad komanda dar ieško pastiprinimo.

„Bandome kalbėti, ėjome link kalbų su Emmanueliu Lecomte‘u, bet šiandien jis pasirašė sutartį su Čempionų lygos komanda. Dabar turime dar vieną žmogų, su kuriuo irgi esame apsitarę. Gal atvyks. Fantastika, kad su tokiais žaidėjais, resursais mes padarome žaidimą, išnaudojame gerąsias savybes“, – džiaugėsi V.Šeškus.

Jo komanda šventė trečią pergalę per tiek pat rungtynių LKL čempionate.

„Nežinau, kada mes sustosime, – šypsojosi treneris. – Noras laimėti labai svarbus. Visą gyvenimą kalbėjau apie tai. Mūsų žiūrovai... Pasižiūrėkite, po trečio kėlinio pradėjo skanduoti „mes laimėjom“ (juokiasi).“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius