Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 27 /2015 08 28

Po pralaimėjimo turkams nuo sirgalių labiausiai kliuvo įžaidėjams ir Robertui Javtokui

Lietuvos rinktinė pralaimėjo antrąsias rungtynes iš eilės. Šį kartą Jono Kazlausko auklėtinius ant menčių paguldė turkai 71:53. Sirgaliai po rungtynių rado mažai žaidėjų, kuriuos galėjo pagirti, o daugiausia kliuvo Manto Kalniečio dubleriams ir nacionalinės komandos kapitonui.
Lukas Lekavičius
Lukas Lekavičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Daugiausia neigiamų įvertinimų sulaukė dvi klaidas per 43 sekundes padaręs įžaidėjas Lukas Lekavičius – 1563 (56 proc.).

Už jo rikiavosi Robertas Javtokas (1510, 54 proc.) ir Žygimantas Janavičius (1487, 54 proc.).

Per 14 minučių R.Javtokas pasižymėjo 2 taškais, 2 atkovotais kamuoliais ir surinko -0,2 naudingumo balo. Ž.Janavičius taip pat buvo „minusinis“ - 2 taškai, 2 rezultatyvūs perdavimai, bet 3 klaidos ir -1,7 naudingumo balo.

Visų jų įvertinimo vidurkis siekė 2 balus iš 5. Dviem balais taip pat buvo įvertintas ir Pauliaus Jankūno bei Mindaugo Kuzminsko žaidimas.

Didžiausias įvertinimas buvo trys balai. Taip buvo įvertinti tik trys žaidėjai – Jonas Valančiūnas, Renaldas Seibutis bei Domantas Sabonis.

Daugiausia aukščiausių įvertinimų sulaukė R.Seibutis (818, 28 proc.), už jo – J.Valančiūnas (724, 24 proc.) ir D.Sabonis (596, 20 proc.).

Naudingiausiai aikštėje rungtyniavo J.Valančiūnas, per 26 minutes pelnęs 14 taškų, atkovojęs 9 kamuolius ir surinkęs 13,4 naudingumo balo.

Antrąsias „Akropolio“ taurės rungtynes su Nyderlandais lietuviai žais penktadienį 19 val. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius