Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 02 20

Po viešų kirčių „Lietuvos rytui“ – „Neptūno“ atsiprašymas

Klaipėdos „Neptūno“ šokėjos šeštadienį nugalėjo koleges iš Vilniaus, o merginų triumfo apakintas uostamiesčio klubas rėžė aštrų pranešimą „Lietuvos ryto“ atžvilgiu. Vis dėlto po keleto dienų emocijos, atrodo, nuslūgo, ir „Neptūnas“ atsiprašė.
„Neptūnas“ – „Žalgiris“
„Neptūnas“ – „Žalgiris“ / Algirdo Kubaičio nuotr.

„Šia savotiška pergale klaipėdietės atkeršijo Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubui už jų nuolat rezgiamas intrigas ir bandymus susilpninti „Neptūno“ komandą“, – šeštadienį rašė bcneptūnas.lt.

Jau sekmadienį Klaipėdos klubo šokėjos laimėjo ir finale, kuriame įveikė Kauno „Žalgirio“ atstoves. Nuo Karaliaus Mindaugo taurės uždangos nuleidimo praėjo vos dvi dienos ir „Neptūnas“ pripažino padaręs komunikacinę klaidą.

„Neptūnas“ – už taiką ir sportinius principus", – taip pavadintas naujausias klubo viešas pranešimas.

Jame rašoma: „Klaipėdos „Neptūno“ krepšinio klubas nori viešai ir nuoširdžiai atsiprašyti dėl savaitgalį oficialioje klubo svetainėje bei socialiniame tinkle „Facebook“ išsakytų minčių apie „Neptūno“ šokėjų kerštą „Lietuvos rytui“.

Algirdo Kubaičio nuotr./„Neptūnas“ – „Žalgiris“
Algirdo Kubaičio nuotr./„Neptūnas“ – „Žalgiris“

Jokiu būdu nenorime aštrinti situacijos tarp skirtingų klubų ir esame tik už taikius bei sportiniais principais paremtus santykius. Pripažįstame, kad mūsų išsakytos mintys buvo paremtos emocijomis ir nusivylimu, jog nepavyko patekti į SIL-Karaliaus Mindaugo taurės turnyro finalinio ketverto varžybas, vykusias mūsų mieste.

Krepšinis yra sportas ir kartais sunku suvaldyti emocijas, tačiau reikia laikytis dorovinių ir moralinių normų bei krepšinio sirgaliams rodyti tik teigiamą pavyzdį. Tad „Neptūno“ klubas sirgalius ragina savo mėgstamas komandas palaikyti laikantis visuotinių etikos principų."

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius