Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mačo vos nepaleidęs G.Žibėnas plakė ir savo vyrus, ir save: „Rimtas signalas ir nepagarba sau“

Giedriaus Žibėno auklėtiniai sekmadienio vakarą savo žiūrovų akivaizdoje 113:100 (34:20, 35:26, 22:33, 22:21) palaužė Panevėžio „Lietkabelį“ (13-11). Vienu metu sostinės komanda turėjo net 27 taškų pranašumą, bet mačo pabaigoje vos neprisižaidė – ekipas ketvirtajame kėlinyje teskyrė vos vienas metimas (94:91).
Giedrius Žibėnas
Giedrius Žibėnas / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Jei atvirai – vienos prastesnių rungtynių. Pirmoje pusėje susikūrėme pranašumą, žaidėme savo krepšinį, bet po pertraukos pradėjome labai tingiai, nesidalijome kamuoliu. „Lietkabelis“ labai konkurencinga komanda, jie nenorėjo vėl ASG arenoje pralaimėti dideliu skirtumu, nes tai visai neseniai čia nutiko jiems žaidžiant su „Vilkais“. Žinojome, kad jie reaguos, bet per didžiąją pertrauką iki žaidėjų neprisikasėme. Jei balandį esame tokie, kokie buvome antroje pusėje... Tai nežinau. Jei tai žaidėjams nėra signalas, tai kažkas turi tai pasakyt. Ir aš tai sakau. Viskas priminė KMT ir trečiojo kėlinio pradžią, kur praleidome daug pigių taškų, puolime pradėjome žaisti po vieną. Stiprios komandos taip ir grįžta. Šiandien laimėjome tik todėl, kad rungtynių pabaigoje turėjome daugiau žaidėjų ir jėgų“, – piktas ant savo vyrų po mačo buvo G.Žibėnas.

VIDEO: Giedriaus Žibėno ir Nenado Čanako komentarai

Stratego teigimu, į auklėtinių galvas jis bandys belstis treniruotėse.

„Turime daug treniruočių. Ieškosime... Nežinau, kaip žaidėjai nežino, kad iš 23 taškų šiuolaikiniame krepšinyje yra labai lengva grįžti. Drąsiai sakau, kad nekontroliavau antroje rungtynių pusėje. Su tokia gynyba, tokiu požiūriu, kokiu mes įėjome... Mūsų gynėjai nekontroliavo rungtynių puolime. Turime pasidalinti atsakomybę ir tai yra rimtas signalas mums labai tinkamu metu. Šiandien antroje rungtynių pusėje parodėme nepagarbą sau“, – dėstė G.Žibėnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius