-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 07 23

Pokalbio su dviem treneriais efektas: M.Echodas priėmė „Rytui“ džiaugsmingą sprendimą

Pokalbis su dviem treneriais Vilniuje išsaugojo vieną „Ryto“ lyderių. 15min žiniomis, 23 metų 204 cm ūgio vidurio puolėjas Martynas Echodas lieka sostinės klube dar vienus metus.

15min žiniomis, šias derybas į vilniečiams norimą pusę palenkė susitikimas su naujuoju „Ryto“ vyr. treneriu Donaldu Kairiu. Specialistas aukštaūgiui numato svarbų vaidmenį greito žaidimo schemose ir savo idėjomis sužavėjo nemažo susidomėjimo sulaukusį krepšininką.

O kitas specialistas, edukologas Artūras Javtokas, M.Echodui padės dirbant individualiai ir stiprinant kūną. Tai taip pat buvo svarbus žaidėjo apsisprendimo svertas.

Trečiadienį M.Echodas dar buvo sulaukęs pasiūlymo iš Ulmo „Ratiopharm“, tačiau atmetė Vokietijos čempionato pusfinalininkų kvietimą.

VIDEO: „urBONUSas“: Donaldas Kairys – Amerika Šilutėje ir į didįjį krepšinį per video programą

15min šaltinių teigimu, susidomėjimą M.Echodu rodė Atėnų „Panathinaikos“, tačiau Graikijos klubas savo jaunoje priekinėje linijoje nusprendė ieškoti labiau patyrusio žaidėjo. PAO įsigijo Graikijos pilietybę turintį 27-erių amerikietį Zachą Auguste'ą.

Lietuvio paslaugomis šią vasarą taip pat domėjosi Jeruzalės „Hapoel“, Berlyno ALBA, Bursos „Tofaš“ ir Madrido „Estudiantes“.

„Žalgirio“ sistemoje užaugęs, bet pagrindinės Kauno komandos pasitikėjimo nesulaukęs M.Echodas „Ryto“ marškinėlius vilki nuo 2017-ųjų.

2019–2020 m. sezoną Europos taurėje aukštaūgis baigė kaip antras pagal naudingumą Vilniaus „Ryto“ krepšininkas.

2018–2019 m. Europos taurės Kylančios žvaigždės prizą gavęs aukštaūgis per 19 žaidimo minučių rinko vid. 9,4 taško (58,4 proc. dvit.), 5,5 atkovoto kamuolio ir 12,4 naudingumo balo.

LKL čempionate vidurio puolėjas per 18 minučių rinko vid. 9,7 taško (65,8 proc. dvit.), 4,9 atkovoto kamuolio ir 12,6 naudingumo balo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius