-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 12

Prasidėjo LKL „Žvaigždžių dienos“ dalyvių rinkimai

Pirmadienį Lietuvos krepšinio lygos (LKL) svetainėje internete prasidėjo LKL „Fastum Žvaigždžių dienos 2010“ populiariausių krepšininkų ir trenerių rinkimai.
Fastum-2010
Fastum-2010 / lkl.lt nuotr.

Krepšinio aistruolių balsai lems, kurie krepšininkai bei treneriai turės garbės dalyvauti kovo 20 dieną vyksiančioje sezono krepšinio šventėje. Ši šiemet po ilgos pertraukos grįžta į Panevėžį. Būtent Panevėžyje 1994 metais buvo surengta pirmoji LKL krepšinio fiesta. Kadangi debiutinis renginys tuomet sulaukė didelio susidomėjimo, nuspręsta tęsti šią gražią tradiciją.

Šiemet LKL krepšininkai suskirstyti į 1986 metais ir vėliau gimusius žaidėjus (iki 25 metų) – kandidatus į „Erelių“ komandą bei į 1985 metais ir anksčiau gimusius žaidėjus (25 metų ir vyresnius), galinčius atstovauti „Vilkams“.

Kaip įprasta, krepšinio aistruoliai nuspręs, kas išbėgs į aikštelę abiejų ekipų starto penketuose. Tradiciškai aistruolių valioje ir sprendimas, kurie treneriai vadovaus abiems komandoms. Balsavimas LKL svetainėje internete tęsis iki vasario 16 dienos.

LKL krepšinio šventėje Panevėžyje žiūrovai vėl matys tradicinius ir pamėgtus konkursus – LKL snaiperis ir LKL „Oro karalius“. Šventės desertu taps geriausių patyrusių ir jaunų lygos krepšininkų mačas tarp „Erelių“ bei „Vilkų“.

„Džiaugiuosi, kad LKL šventė grįžta į Panevėžį. Manau, kad šventė tikrai bus graži ir sulauks didelio žiūrovų susidomėjimo. Mūsų krašto žmonės myli krepšinį, turime šaunią areną“, – LKL svetainei sakė Panevėžio „Techaso“ klubo vyriausiojo trenerio Gintaro Leonavičius, kuris žaidėjo vaidmenyje dalyvavo pirmojoje „Žvaigždžių dienoje“.

Pirmojoje LKL „Žvaigždžių dienoje“ dalyvavo dabar LKL čempionate žaidžiantis Mindaugas Žukauskas, Kęstutis Šeštokas bei Vilniaus „Sakalus“ treniruojantis Erikas Kučiauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius