Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 23

Užduotis „Neptūno“ vairą perėmusiam Dainiui Adomaičiui – grąžinti komandą į LKL lyderių trejetuką

Praėjusį LKL sezoną šalies vicečempiono vardo neapgynęs Klaipėdos „Neptūnas“ telkia jėgas naujam šturmui. Klaipėdiečių komandos tikslas – susigrąžinti LKL medalius ir sėkmingai pasirodžius Europos taurės turnyre patekti į antrąjį etapą.
Dainius Adomaitis
Dainius Adomaitis / L. Sėlenienės nuotr.

Po praėjusio LKL sezono ketvirtoje vietoje likusiam „Neptūnui“ vadovauti pradėjęs Dainius Adomaitis jau kursto komandinę dvasią. Naujų žaidėjų ekipai dairomasi išskirtinai iš Klaipėdos krašto.

„Žaidėjai, kurie kilę iš Klaipėdos ar šio regiono, visada neša didesnę atsakomybę ant savo pečių ir atsakingiau žiūri į darbą. Ateina pažiūrėti šeima, giminės, kaimynai, tad labai svarbu turėti komandos identitetą – žmones, kurie čia gimė“, – apie ekipos komplektavimą pasakojo naujai paskirtas „Neptūno“  treneris.

Neseniai klubas pasirašė ketverių metų sutartis su Klaipėdos Vlado Knašiaus krepšinio mokyklos auklėtiniais: gynėju Matu Andruškevičiumi ir puolėju Arūnu Mikalausku.

Sutartis su Klaipėdos ekipa kitam sezonui turi Arvydas Šikšnius, Vytautas Šarakauskas, Laurynas Bieliauskas, Donatas Zavackas, Mindaugas Girdžiūnas, Arnas Butkevičius ir Raidas Nacius.

Dar nebaigus komplektuoti komandos, naujajam jos treneriui klubo valdyba iškėlė tikslus – sugrįžti į geriausių šalies krepšinio komandų trejetuką ir patekti į Europos taurės turnyro antrąjį etapą.

L. Sėlenienės nuotr./„Neptūnas“ bus aprūpintas naujais BMW automobiliais
L. Sėlenienės nuotr./„Neptūnas“ bus aprūpintas naujais BMW automobiliais

Tokių tikslų į priekį vedama komanda ateinančiam sezonui sulaukė ypatingo rėmėjų dėmesio. BMW atstovybė Lietuvoje pasirūpino, kad „Neptūno“ krepšininkai ir administracija važinėtų naujutėlaičiais šios markės automobiliais. Bendrovė ekipai skyrė aštuonias mašinas. Pirmasis naująją transporto priemonę išbandė kaip tik komandos treneris D.Adomaitis. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius