Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti
2019 09 03

Prieš dvikovą su Lietuva – paslaptinga Kanados rinktinės treniruotė

Kanados krepšininkai prieš pasaulio čempionato H grupės išgyvenimo mūšį ėmėsi gudrybių. Rungtynių rytą kanadiečiai surengė paslaptingą treniruotę.
Nickas Nurse'as
Nickas Nurse'as / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Kanados krepšininkų treniruotė Donguano arenoje buvo numatyta antradienį 12 val. vietos laiku, iškart po lietuvių pratybų, bet priešininkai nustebino savo manevru.

Pasirodo, Kanados nacionalinė komanda susirado kitą areną rytinėms pratyboms.

„Australijos ir Senegalo treniruotės atšauktos, Kanada treniruosis kitoje arenoje“, – užrašyta žurnalistų viešbučio informacijos lentoje.

Joje buvo mažiau pašalinių akių, nes įprastai Donguane aplink aikštę zuja vietos darbuotojai, o treniruotės pabaigoje – ir žurnalistai.

Rungtynių rytą varžybų arenoje komandoms sudėliotas tvarkaraštis rengti pratybas 50 minučių. Rungtynių išvakarėse komandos gali organizuoti 1,5 h trukmės vakarinę treniruotę.

Tuo metu kanadiečiai Donguano arenoje treniravosi pirmadienio rytą, praleido vakarinę treniruotę, o antradienio rytą nustebino čempionatuose neįprastu manevru.

Jie persikėlė į greta Donguano arenos buvusią salę, kurioje sportavo 1,5 val. anksčiau, nei jiems numatytas laikas pagrindinėje arenoje – 10:30. Treniruotė truko apie valandą, jos pabaigoje galėjo ateiti žiniasklaidos atstovai.

Donguano arenoje rungtynių rytą treniravosi tik Lietuvos krepšininkai.

Pavyzdžiui, australai nuo pirmadienio beveik visai nesitreniravo – praleido visas tris treniruočių sesijas. Pirmajame mače Kanadą nugalėję vieni planetos pirmenybių favoritų pirmadienio rytą buvo surengę tik pasirenkamąją treniruotę, bet joje gan pasyviai dalyvavo tik trys žaidėjai.

VIDEO: „Rinktinė 2019“: pirmas Lietuvos testas ir nesaugūs užpakaliai

Nickas Nurse'as iškart po pralaimėjimo Australijai pareiškė, kad rungtynės su Lietuva jo ekipai bus „gyvenk arba mirk“ mačas. Australų pergalės prieš Senegalą ir kanadiečių pralaimėjimo lietuviams atveju, prieš trečiąjį turą vietą kitame etape jau užsitikrins Lietuvos ir Australijos rinktinės.

Lietuvos ir Kanados susitikimo pradžia – antradienį 14 val. 30 min. Lietuvos laiku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje