-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2016 10 01 /11:17

Prieš mūšį su „Žalgiriu“ – permainos „Lietuvos ryte“: išsiuntė vieną, pakvietė kitą legionierių

Vilniaus „Lietuvos ryto“ legionierius Kenny Kadji Vilniuje nesulaukė net spalio mėnesio. 24sek šaltiniai Turkijoje patvirtino, kad 28-erių 211 cm ūgio puolėjas palieka sostinę ir užsivilks Trabzono „Trabzonspor“ marškinėlius. Tuo tarpu pats „Lietuvos rytas“ praneša, kad spragą įžaidėjo pozicijoje užpildė gerai pažįstamu amerikiečiu Rashaunu Broadusu. Jam duotas bandomasis laikotarpis.
Kenny Kadji
Kenny Kadji / Karolio Bakūno nuotr.

R.Broadusas penkerius metus žaidė Lietuvoje ir atstovavo Marijampolės, Šiaulių, Klaipėdos bei Utenos klubams. Pernai jis rungtyniavo Lenkijoje.

Tuo tarpu K.Kadji, 24sek žiniomis, buvo vienas brangiausių „Lietuvos ryto“ krepšininkų.

Permainos „Lietuvos rytą“ sukrėtė likus vos savaitei iki pirmosios akistatos LKL čempionate su Kauno „Žalgiriu“, kuri „Siemens“ arenoje vyks spalio 8-ąją.

K.Kadji Vilniuje sužaidė vos trejas oficialias LKL rungtynes, aikštėje praleisdavo po 13 minučių, pelnydavo 3,7 taško ir atkovodavo po 1 kamuolį.

Būtent dėl pastarojo rodiklio K.Kadji po trečiadienio pergalės prieš Panevėžio „Lietkabelį“ sulaukė daugiausiai Tomo Pačėso kritikos.

Strategas negalėjo patikėti, kad aukštaūgis per trejas rungtynes atkovojo tik 3 kamuolius.

Žurnalistai pastebėjo, kad treneris buvo gerokai įtūžęs ant savo auklėtinio ir piktai šį pasodinęs ant suolo vėliau nuo juo ir nebepakėlė.

Dvikovoje su „Lietkabeliu“ K.Kadji aikštėje neišbuvo nė trijų minučių, bet per šią atkarpą panevėžiečiai pelnė 7 taškais daugiau nei „Lietuvos rytas“.

Žurnalistai pastebėjo, kad treneris buvo gerokai įtūžęs ant savo auklėtinio ir piktai šį pasodinęs ant suolo vėliau nuo juo ir nebepakėlė.

Sutapimas ar ne, bet tai buvo paskutinis K.Kadji pasirodymas su „Lietuvos ryto“ apranga.

„Kadji yra prastos formos. Per dvejas rungtynes jis atkovojo du kamuolius. Jei žaidėjas nenaudojamas, jis ir nežaidžia“, – kiek piktokai į žurnalisto klausimą atsakė T.Pačėsas, ironiškai palydėjęs pastebėjimą apie galimą

utenosjuventus.lt/Algimanto Čižo nuotr./Rashaunas Broadusas
utenosjuventus.lt/Algimanto Čižo nuotr./Rashaunas Broadusas

konfliktą.

Po rungtynių su „Nevėžiu“ strategas negalėjo patikėti K.Kadji gynyba prieš Justą Sinicą – šį palikdavo laisvą prie tritaškio linijos, nors tai ir yra puolėjo stiprioji pusė.

„Kadji yra nestabilus žaidėjas. Stengsimės jį padaryti stabilesniu. Norėtume, kad jis žaistų taip, kaip paskutinėse rungtynėse su „Neptūnu“, – tada kalbėjo T.Pačėsas.

Bet kantrybės laukti stabilesnio K.Kadji žaidimo treneriui nebeužteko. Amerikietis atrodė visiškai pasimetęs gynyboje, o puolime dažnai pasižymėdavo neapgalvotais sprendimais. Pavyzdžiui, svaidomais tritaškiais pirmosiomis atakos sekundėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius