Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 04 15

Prieš tariant „taip“ sugrįžimui į „Žalgirį“ Gintaras Krapikas turėjo vieną sąlygą

Į Kauno „Žalgirio“ komandą po šešerių metų pertraukos sugrįžusiam Gintarui Krapikui pažintinio turo po „Žalgirio“ areną nereikia. Kaip ir susipažinimo su klubo personalo darbuotojais. Pažįstamus veidus sutikęs specialistas džiaugiasi vėl užsivilkęs žalius marškinėlius.
Gintaras Krapikas
Gintaras Krapikas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Apie naują etapą „Žalgirio“ klube vyr. trenerio Kazio Maksvyčio asistentas kalbėjosi su „Žalgiris Insider“.

„Čia turbūt yra ta vieta, kur nesvarbu, kiek praeina laiko, sugrįžti labai miela. Kalbu apie visą kolektyvą, kuris dabar dirba, aišku, galvoje turiu aplinką, o ne krepšininkus, nes jų daugelis pasikeitė, išskyrus kelis senbuvius. Su kitu ratu, aptarnaujančiu personalu, man yra tekę darbuotis. Tai supaprastina grįžimą. Grįžtu pas savo žmones, su kurias dirbau ir kuriuos žinau“, – tikino kretingiškis.

„Žalgirio“ klubo trenerių štabe su pertraukomis kaip vyriausiasis treneris ir trenerio asistentas besidarbavęs G.Krapikas dar nė karto nėra dirbęs su K.Maksvyčiu. Prieš pradedant darbus su naujuoju treneriu, derindamas sugrįžimo į „Žalgirį“ detales su klubo vadovybe, G.Krapikas iškėlė svarbią sąlygą.

„Man buvo labai svarbu, kai buvo pirminis pokalbis su klubo vadovu dėl grįžimo į „Žalgirį“ (dar ir ne apie šį sezoną kalbėjome), sužinoti, ką apie tai galvoja vyr. treneris Kazys. Esame pažįstami ir kilę iš to paties Kretingos rajono, bet jis vis tik yra gerokai jaunesnis, o kartu nesame dirbę. Dirbome tik vienas prieš kitą. Man buvo labai svarbus jo noras dirbti kartu.

Prie bet kokios Kazio dvejonės sakiau, kad neateisiu į šią poziciją, nors ši komanda man labai artima. Tai svarbu žinant, kad situacija komandai nėra labai lengva ir reikės tikrai būti labai susivienijusiems, kad galutinę sezono dalį pabaigtume taip, kaip norėtume. Todėl jokie nepasitikėjimai ir neužtikrintumai nepadėtų. Sakiau, kad ateisiu tada, kai treneris Kazys duos savo sutikimą“, – aiškino G.Krapikas.

VIDEO: G.Krapikas: „Prie bet kokios Kazio dvejonės, nebūčiau atėjęs į šią poziciją“ (IŠTRAUKA)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius