-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 08 30

Puolėjo ieškančiam Vilniaus „Rytui“ – neigiamas „Pieno žvaigždžių“ atsakymas

Ilgam amerikiečio Jarviso Williamso netekęs Vilniaus „Rytas“ intensyviai ieško naujo aukštaūgio. 15min šaltiniai skelbia, jog sostinės klubo žvilgsnis krypo į Pasvalį, tačiau brangiausio komandos žaidėjo paleisti nenorėjusios „Pieno žvaigždžių“ ekipos nesugundė ir 15 tūkst. eurų siekianti išpirka.

Vilniaus „Rytą“ problemos užklupo dar neprasidėjus sezonui.

Šią vasarą prie komandos prisijungęs atletiškasis amerikietis Jarvisas Williamsas (28 metai, 202 cm) vos antrose draugiškose rungtynėse prieš Vloclaveko „Anwil“ patyrė dalinį Achilo sausgyslės plyšimą, dėl kurio, 15min žiniomis, nerungtyniaus pusmetį.

Sostinės klubas rinkoje ieškojo įžaidėjo ir atakuojančio gynėjo pozicijose galinčio rungtyniauti krepšininko, bet dabar yra priversti dairytis pastiprinimo ir po krepšiu.

15min šaltiniai skelbia, jog „Rytas“ norėjo įsigyti Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ aukštaūgį Žygimantą Skučą (29 metai, 201 cm), tačiau Aukštaitijos klubo nesugundė ir 15 tūkst. eurų siekianti išpirka.

„Ryto“ radare Ž.Skučas buvo buvo tarpsezonio starte, tačiau galiausiai vilniečiai pasuko kitu keliu, o puolėjas išvyko į Pasvalį.

Praėjusį sezoną abejingų dėl savo žaidimo stiliaus nepaliekantis krepšininkas rungtyniavo Utenos „Juventus“ ekipoje, o LKL pirmenybėse rinko po 12,2 taško (58,2 proc. dvit., 42,9 proc. trit.), atkovojo po 4 kamuolius ir fiksavo po 12,4 efektyvumo balo.

15min šaltiniai informuoja, jog aukštaūgio pozicijai „Rytas“ pasiryžęs investuoti apie 6 tūkst. eurų bei papildymą tikisi rasti jau artimiausiu metu, kadangi jau rugsėjo 18-ąją dieną startuos LKL pirmenybės, tuo metu pirmosios FIBA Čempionų lygos rungtynės laukia spalio 6-ąją dieną.

VIDEO: PIKENROLAS: bergždžia LKL klubų vasara, lietuvių deficitas ir žemyn važiuojantis lygis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius