Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 05 25

R.Butauto paraiška į LKF prezidento postą – su A.Saboniu ir dviejų lygų vadovais

Ramūnas Butautas atvertė savo kortas. Dabartinės Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) sporto direktorius atskleidė, su kokiais komandos nariais rudenį eis į LKF prezidento rinkimus.
Ramūnas Butautas
Ramūnas Butautas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

15min šaltinių teigimu, prie R.Butauto rinkimų štabo jungsis dabartinis federacijos prezidentas Arvydas Sabonis, LKL prezidentas Remigijus Milašius bei RKL prezidentas Vaidas Jurgilas.

Šiuos vyrus 57-erių buvęs garsus krepšinio treneris, LSU Krepšinio studijų ir mokslo studijų centro vadovas bei LKF meistriškumo komisijos pirmininkas pristatė per antradienio NKL posėdį.

Tai jau trečia viešai pristatyta komanda, kuri rudenį LKF prezidento rinkimuose pretenduos vadovauti Lietuvos krepšiniui.

Anksčiau savo kandidatūrą patvirtino Robertas Javtokas, kuris į LKF rinkimus eis su Jonu Kazlausku (trenerių vystymas), Edmundu Jakilaičiu (komunikacija), taip pat greičiausiai ir Aivaru Čičeliu (SEB banko prezidento pavaduotojas).

VIDEO: „urBONUSas“: Šaro perliukai, „Barcos“ šansai laimėti Eurolygą ir rinktinės klaustukai

Rinkimuose taip pat dalyvaus buvęs LR Seimo pirmininkas, treneris Vydas Gedvilas, kurio komandoje bus Mindaugas Balčiūnas, Rūtenis Paulauskas (treniravimo programų inovacijos), Petras Tutlys (LKF komercijos globalizavimas) Ilja Laursas (investavimo programų konsultantas), Gintarė Petronytė (merginų krepšinio plėtra), Albertas Skurvydas (sporto mokslo sklaida) ir Valdemaras Chomičius (pokarjerinė integracija).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius