-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2017 04 15

R.Kurtinaitis: „Nesugebame išnaudoti savo stipriųjų ir varžovo silpnųjų pusių“

„Noriu pasveikinti trenerį Antaną Sireiką ir komandą, kuri kovėsi. Turiu omeny – „Juventus“, – taip spaudos konferenciją po pralaimėtų rungtynių Vilniuje pradėjo Rimas Kurtinaitis.
Rimas Kurtinaitis
LKL: „Lietuvos rytas“ - „Juventus“ / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Jo treniruojamas „Lietuvos rytas“ nusileido Utenos ekipai 75:76.

„Manau, kad tai pelnyta pergalė, kadangi mes neturėjome jokio pranašumo. Kažkokios buvo prošvaistės, tačiau to pranašumo užfiksuoti nesugebėjome“.

„Atrodėme be energijos, be noro. Grįžome į situaciją, kurioje buvome prieš kelis mėnesius. Leidome jiems nusiimti 15 kamuolių po mūsų krepšiu, suklydome 14 kartų, prametėme 8 baudas ir pralaimėjome 1 tašku“.

R.Kurtinaitis sakė, kad prieš kelias savaites „Lietuvos ryto“ žaidimas buvo pagerėjęs, ir tai ko gero užmigdė žaidėjus. „Gal žaidėjai nusiramino ir ėmė galvoti, kad viskas gerai? Mums, treneriams, neatrodo viskas gerai“.

R.Kurtinaitis pyko, kad įžaidėjai nesugeba suorganizuoti atakų, tiksint paskutinėms sekundėms. Taip „Lietuvos rytas“ iššvaistė ir galimybę išplėšti pergalę ketvirtajame kėlinyje.

„Yra sprendimų, kuriuos aikštėje gali priimti tik žaidėjas. Mes kontroliavome kamuolį trijų kėlinių pabaigose, bet nė karto nesugebėjome atlikti metimo. Tai problema. Paprastai sakau, kad tai įžaidėjo problema, nes jis turi organizuoti paskutinę ataką, bet to nebuvo“.

VIDEO: Rungtynių apžvalga: Vilniaus „Lietuvos rytas“ - Utenos „Juventus“ [2017-04-15]

„Prastai metame iš toli, nes nesusikuriame situacijų, nes perskubame, nes trūksta ramumo. Kol žaidėme per Artūrą Gudaitį, kad išbauduotume Vaidą Čepukaitį, tol viskas gerai buvo. Bet išbaudavome V.Čepukaitį ir nustojome žaisti. Mums trūksta sugebėjimo išnaudoti savo stipriąsias ir silpnąsias varžovo puses“, – kalbėjo R.Kurtinaitis.

VIDEO: R. Kurtinaitis: „Juventus“ iškovojo pelnytą pergalę“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius