Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 04

R.Kurtinaitis: „Pasitikiu D.Gailiumi – jis žaidžia vis geriau“

Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipos vyr. treneris Rimas Kurtinaitis tikisi, kad jo auklėtiniai padarys tinkamas išvadas po antrųjų LKL mažojo finalo rungtynių Klaipėdoje.
LKL pirmosios rungtynės dėl 3 vietos: Vilniaus „Lietuvos rytas“ - Klaipėdos „Neptūnas“
LKL pirmosios rungtynės dėl 3 vietos: Vilniaus „Lietuvos rytas“ - Klaipėdos „Neptūnas“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šiuo metu serijos, kurioje vilniečiai varžosi su „Neptūnu“, rezultatas yra lygus 1:1, o trečiasis mačas sekmadienį bus sužaistas Vilniuje.

„Po pralaimėjimo Klaipėdoje peržiūrėjome video ir padarėme išvadas, kas gerai ir kas blogai. Daug dalykų pavyko neblogai, tačiau nemažai reikia ir taisyti. Šiandien per treniruotę, manau, kad viską išsiaiškinome“, – sakė R.Kurtinaitis.

Laukiame rytojaus rungtynių. Turime įdėti daugiau energijos ir išnaudoti savo salės pranašumą. Norėčiau tokio aktyvumo, kaip buvo pirmajame mače Vilniuje. Manau, viskas turėtų būti gerai“.

Pastaruoju metu vis geresnę sportinę formą demonstruoja puolėjas Deividas Gailius, kuris praėjusiame mače Klaipėdoje pelnė 21 tašką ir pataikė keturis tritaškius.

„Kiekvieną dieną jis atrodo vis geriau. Porą rungtynių D.Gailius sužaidė taip, kaip mes įpratę jį matyti. Šiuo metu puolėju aš pasitikiu ir Deividas žaidžia po 30 minučių. Jis turi visas galimybes ir yra vienas iš mūsų lyderių“, – teigė treneris.

Prieš seriją dėl bronzos medalių „Lietuvos rytą“ papildė keturi perspektyvūs žaidėjai, kurie pakeitė suspenduotus amerikiečius. R.Kurtinaitis pasidžiaugė jaunųjų krepšininkų indėliu ruošiantis svarbioms rungtynėms.

„Daugiau dėmesio skiriame pasirengimui prieš „Neptūną“. Bendrų pratimų nėra, tačiau jie padeda tiek, kiek gali. Aišku, tikėtis iš šių žaidėjų kažkokio superinio rezultato dar ankstoka, bet jie treniruočių metu savo noru ir aktyvumu mums padeda ir šiuo metu to užtenka.“

VIDEO: R.Kurtinaitis: „D.Gailius žaidžia vis geriau“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius