-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 03

R.Kurtinaitis po trilerio Pasvalyje: „Daugelis žaidėjų neįvertino situacijos“

Po sunkios Vilniaus „Lietuvos ryto“ pergalės Pasvalyje komandos treneris Rimas Kurtinaitis iš auklėtinių pasigedo noro nugalėti, tačiau barti neskubėjo.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Nelaimėjome taip, kaip galvojau. Prieš rungtynes sakiau, kad nebus lengva. Atkrintamosiose viskas labai greitai keičiasi. Daugelis žaidėjų neįvertino situacijos ir turėjome rimtų problemų. Džiaugiuosi, kad sugebėjo išslysti“, – po rungtynių kalbėjo R.Kurtinaitis.

„Buvo daug techninio broko. Per pirmuosius du kėlinius padarėme devynias klaidas, nors dar neturėjome būti pavargę. Per paskutinius du kėlinius – tik tris klaidas. Kaip jie gali būti pavargę? Dabar svarbiausias metas. Negali būti nei skausmo, nei nuovargio. Šiandien pasigedau noro, buvo per didelis pasitikėjimas savimi“, – savo žaidėjus kritikavo treneris.

Tačiau R.Kurtinaitis negailėjo pagyrų 27 taškus pelniusiam Jimmy Baronui: „Gerai, kad jį turime komandoje, nes jis yra konkretus lyderis. Kai komandai yra sunku, jis atlieka šį tą ekstra. Nenorėčiau barti vyrų, suprantu jų situaciją. Išsiaiškinsime treniruotėje.“

Pasvaliečiai namuose pirmavo net 38 minutes, bet „Lietuvos rytas“ po galingo finišo šventė pergalę 89:80 (13:26, 23:15, 24:26, 29:13) ir LKL ketvirtfinalio serijoje pirmauja 2:0.

Trečiosios serijos rungtynės šeštadienį vyks Vilniuje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius