Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 12 07

Rekordinį skaičių „Lietuvos ryto“ sirgalių į Kauną veš traukinys

Gruodžio 10 dienos „Betsafe–LKL“ mačas Kaune taps išskirtinis ne tik dėl amžinų varžovų dvikovos aikštėje. Mačui su „Žalgiriu“ buvo surinkta rekordinė Vilniaus krepšinio sirgalių grupė, kurią į laikinąją sostinę veš „Lietuvos geležinkeliai“.
Lietuvos ryto fanai
Lietuvos ryto sirgaliai / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Lietuvos ryto“ klubą „Žalgirio“ arenoje palaikys rekordinis sirgalių skaičius – užsiregistravusių komandos gerbėjų jau daugiau nei penki šimtai, visi jie į Kauną iš sostinės vyks šventiniu sirgalių traukiniu.

„B Tribūnos“ fanų grupė taip tikisi padėti Vilniaus komandai iškovoti pergalę ir tuo pačiu paminėti savo gimtadienį.

„Ne viskas klojasi taip lengvai, kaip tikėjomės. Niekada neteko organizuoti kelionės tokiam sirgalių skaičiui, tai – nauja ir įdomi patirtis. Daug organizacinio darbo, tačiau turime gana neblogą komandą. Sulaukėme pagalbos ir iš klubo, manau, viskas, kas įvyks, turėtų būti įspūdinga.

Dabar jau yra užsiregistravę daugiau kaip 500 sirgalių“, – teigė „B tribūnos“ atstovas Donatas.

Jis atskleidė, kodėl buvo nuspręsta vykti bendrovės „Lietuvos geležinkeliai“ traukiniu.

„Kai pamatėme, kad klubo gerbėjai registruojasi gana aktyviai, nusprendėme, kad autobusų skaičius būtų pernelyg didelis ir visi sirgaliai nevažiuotų kartu – jie būtų padalinti po 50 žmonių. Traukinyje visi vyks kartu, taip smagiau ir kartu paprasčiau suvaldyti visą minią“, – kalbėjo sirgalius, paminėjęs ir kitas kruopščiai planuojamos išvykos detales.

„Derybos su „Žalgirio“ arenos atstovais buvo ilgos, tačiau sėkmingos. Iš pradžių, mes jiems nusiuntėme laišką, kuriame parašėme savo prašymus ir pastebėjimus, kaip būtų galima išvengti nereikalingų konfliktų, kurie galėtų kilti Kaune. Džiaugiamės, kad beveik viską, ko norėjome, pavyko išsiderėti.

Prašėme didesnio sirgalius tikrinančių apsaugos darbuotojų skaičiaus. Anksčiau, kai vykdavo apie šimtą sirgalių, juos tikrindavo valandą, todėl dabar tai būtų užtrukę pernelyg ilgai. Taip pat norėjome, kad arenoje mums būtų atskirta viena iš zonų – kad neturėtume tiesioginio kontakto su „Žalgirio“ gerbėjais. Vykstame ten palaikyti savo komandos, o ne ieškoti problemų.

Visi penki šimtai sirgalių nuo traukinių stoties iki arenos surengs eiseną. Taip vyksta ir Vakarų Europoje, kai į kitą miestą atvykę svečių ekipos sirgaliai skanduoja klubo pavadinimą, naudoja šiek tiek pirotechnikos.

O kas bus konkrečiai paruošta mačui, pamatysite rungtynių metu“, – paliko intrigą Donatas.

Sirgaliai į Kauną vyks gruodžio 10 d., 12.20 val. Visi, nespėję įsigyti traukinio bilietų į sirgalių reisą, kviečiami rinktis vėlesnius traukinių laikus – 14.05 val. ir 14.45 val. Po rungtynių sirgaliai į Vilnių galės grįžti traukiniais, iš Kauno geležinkelio stoties išvykstančiais 20.30 val. ir 21.50 val.

„Lietuvos ryto“ ir „Žalgirio“ mūšis įvyks gruodžio 10 dieną Kaune. Susitikimą nuo 17.20 val. tiesiogiai transliuos BTV.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius