-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 05

Remigijaus Milašiaus mįslė – LKL bus 16 komandų?

Trečiadienį per Regionų krepšinio lygos (RKL) naujojo sezono atidarymo šventę Lietuvos krepšinio lygos (LKL) vadovas Remigijus Milašius nustebino susirinkusius prabilęs apie LKL planus. Pasak jo, lygoje rungtyniaujančių komandų skaičius nuo kito sezono gali padidėti iki 16, o 4 ratų sistemą pakeistų 2 ratų sistema.
Remigijus Milašius
Remigijus Milašius / Karolio Bakūno nuotr.

„Mūsų netenkina 10 komandų lygoje. Dėl 4 ratų sistemos susidaro daug rungtynių, kurias komandoms pralaimėti nėra baisu. Mano ir visos lygos tikslas yra kitą sezoną matyti 14-16 komandų“, – kalbėjo R.Milašius.

Pasak jo, šiuo metu visų lygos komandų biudžetai yra gerokai didesni nei anksčiau, o tam įtakos turėjo net 30 procentų paaugusios žaidėjų kainos rinkoje.

„Lietuvoje nėra tiek reklamos davėjų, kurie galėtų klubus su didžiuliais biudžetais išlaikyti. Gaila, bet labai daug investicijų ir verslo bėga į Latviją ir Estiją. Ta pati Ryga tampa Baltijos centru, o estai tiesiog turi geresnes mokestines sąlygas. Žinant šitas sąlygas turėti 16 komandų lygoje sudėtinga, tačiau įmanoma“, – įsitikinęs LKL prezidentas.

Galiausiai R.Milašius savo kalbą baigė lygindamas morkų kainas. „Anksčiau buvo litas, dabar yra euras. Anksčiau morkų pundelis turguje kainavo litą, dabar eurą. Taip ir mums, ir jums reikia daugiau pinigų“, – kreipimąsi į RKL klubų vadovus baigė R.Milašius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius