Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 18

Rimas Kurtinaitis: „Žaidėjai į pastabas nereaguoja“

„Lietuvos ryto“ vyr. treneris Rimas Kurtinaitis po pergalės Kėdainiuose teigė, kad norėjo visiems auklėtiniams po lygiai išskirstyti žaidimo laiką.
Rimas Kurtinaitis
Rimas Kurtinaitis / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Džiaugiuosi, kad laimėjome, nes mums lieka dar daug klaustukų. Šiandien greičiau bėgiojome ir geriau pataikėme, nors kai kurie dalykai nepasikeitė. Mane neramina, kad žaidėjai nereaguoja į pastabas ir išvadas, ką reikia mums pagerinti.

Pergalė yra pergalė. Aišku, dabar laukia labai svarbios rungtynės su „Lietkabeliu“ ir reikės joms pasiruošti“, – sakė R.Kurtinaitis.

Rungtynes prieš „Nevėžį“ fantastiškai pradėjo snaiperis Jimmy Baronas, pelnęs pirmuosius 12 taškų, vėliau iš jo estafetę perėmė kiti gynėjai.

„Mūsų komandoje žaidžia J.Baronas ir kartais jo tinkamai neišnaudojame.

Šiandien rungtynes pradėjome būtent nuo derinių, skirtų amerikiečiui. Jo dėka įgijome pranašumą – jis gali pataikyti, kol yra nepavargęs. Neblogai sužaidė ir kiti gynėjai. Aišku, čia buvo visai kito lygio varžovas ir neaišku, kaip jie suvaldys situaciją prieš Kauno „Žalgirį“ ar Panevėžio „Lietkabelį“, bet kažkoks šviesuliukas yra ir dėl to džiaugiuosi.

VIDEO: R. Kurtinaitis: „Iš vietos nepajudėjome, žaidėjai į pastabas nereaguoja“

Planavau visiems auklėtiniams išskirstyti žaidimo laiką, nes ketvirtadienį laukia svarbios rungtynės.

Nesinorėjo, kad jie žaistų po 30 minučių, bet kažkokį krūvį privalėjo gauti. Leidome pirmą kartą po traumos pasireikšti ir Deividui Gailiui, kuris dar nėra geriausios formos“, – teigė R.Kurtinaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius