Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 09 06

„Ryto“ naujokai atvedė komandą į trečią pergalę

2018-2019 m. sezonui besiruošiantis Vilniaus „Rytas“ iškovojo trečiąją pergalę iš trijų draugiškų rungtynių cikle. Sostinės krepšininkai 79:70 (25:14, 9:16, 16:19, 29:21) nugalėjo Minsko „Cmoki“ ekipą.
DJ Seeley
DJ Seeley / Alfredo Pliadžio nuotr.

„Rytas“ rungtynes pradėjo užtikrintai, o solidi gynyba leido susikrauti dviženklį pranašumą jau pirmajame kėlinyje. Vilniečiai po pirmųjų 10 minučių pirmavo 25:14. Tiesa, antrasis ketvirtis sostinės komandai nesiklostė taip sėkmingai, o spurtą surengę svečiai iš Baltarusijos deficitą sumažino iki keturių.

Trečiame kėlinyje „Rytas“ kiek užstrigo puolime, o tarp abiejų klubų vyko atkakli kova. Rungtynės taškas į tašką tęsėsi ir lemiamame ketvirtyje, o likus daugiau daugiau nei 7 minutėms varžovas už emocijų nelaikymą buvo nubaustas technine pražanga. Svarbiausiomis rungtynių akimirkomis užtikrintai sužaidė amerikietis D.J. Seeley, kuris per pusę minutės pelnė 7 taškus ir tai galutinai įtvirtino vilniečių pergalę.

Rezultatyviausiai „Ryto“ gretose rungtyniavo amerikiečiai D.J.Seeley bei Dominique'as Suttonas, kurie abu pelnė po 14 taškų. 13 pridėjo 21-erių vidurio puolėjas Martynas Echodas.

„Visuomet jaučiuosi taip, jog galiu perimti rungtynių iniciatyvą į savo rankas, – po rungtynių savo galimybėmis neabejojo D.J.Seeley. – Vis dar priprantame vienas prie kito ir mokomės, tačiau pajaučiau, kuriomis akimirkomis privalau sužaisti be klaidų. Džiaugiuosi, kad geriname savo žaidimą, o šiandien neblogai komunikavome gynyboje.“

Minsko klubas praėjusį sezoną dešimtą kartą tapo Baltarusijos čempionu.

Prieš tai vilniečiai kontrolinėse rungtynėse savo arenoje įveikė Liublino „Start“ (Lenkija) ir Rygos VEF (Latvija) komandas

„Rytas“: D.Suttonas 14 (7/11 met., 6 atk. kam.) ir D.J.Seeley po 14, M.Echodas 13 (3 per. kam.), A.Butkevičius 9, M.Girdžiūnas 7, E.Bendžius 6, D.Sirvydis ir M.Farrellas po 5.

„Cmoki“: D.Govensas 17, D.J.Sheltonas 16.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius