2018 09 18

Mįslinga Chriso Kramerio situacija sukėlė nerimą „Ryto“ stovykloje

Vilniaus „Ryto“ stovyklą pastarosiomis dienomis kaustė nemenka įtampa. Chriso Kramerio rankos skausmai grasino jaukti vilniečių sezono pradžią.
Chrisas Krameris
Chrisas Krameris / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

24sek žiniomis, pagrindinis „Ryto“ įžaidėjas visą rugsėjį kenčia riešo skausmus. Šaltinių žiniomis, gydytojų prognozės kėlė rūpestį.

24sek duomenimis, 30-mečiui 191 cm ūgio gynėjui buvo iškilusi grėsmė praleisti be krepšinio nuo kelių savaičių iki net kelių mėnesių.

Niūriausioms prognozėms pasitvirtinus, „Rytui“ tektų ieškoti laikinos pamainos.

Tiesa, „Ryto“ stovykla tikisi, kad Ch.Kramerio situacija nėra tokia komplikuota. Laukiama, kad legionierius grįš į rikiuotę per porą savaičių.

Pati „Ryto“ organizacija slėpė Ch.Kramerio traumą. Dar Vlado Garasto taurės finiše klubas komunikavo, kad legionierių „nuspręsta patausoti iki oficialaus LKL sezono starto“ dėl neatskleistų aplinkybių.

Ch.Krameris, su kuriuo vasarą buvo sudaryta nauja vertinga ilgalaikė sutartis, su „Ryto“ marškinėliais sužaidė tik vieninteles pirmąsias draugiškas rungtynes su Liublino „Start“. Kitose penkeriose nuo pat rugsėjo jis nedalyvavo.

LKL sezoną sostinės ekipa pradės rugsėjo 23-iąją, o Europos taurėje namų maču su Malagos „Unicaja“ startuos spalio 2-ąją.

Optimistiniu atveju, Ch.Krameris grįš į rikiuotę iki dvikovos su andalūzais ir spalio 7-osios LKL mūšio su Kauno „Žalgiriu“.

„Rytas“ pastaruoju metu vertėsi be pagrindinio įžaidėjo, vis dar ieško centro ir neatmeta galimybės stiprintis 2-3 pozicijos žaidėju.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius