-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 07 25

Š.Jasikevičiaus vestuves atšokęs M.Kalnietis jau prisijungė prie rinktinės Palangoje

Vėlų pirmadienio vakarą „Vanagupės“ viešbučio duris pravėrė Mantas Kalnietis, prisijungęs prie Palangoje stovyklaujančios Lietuvos rinktinės. Jis antradienio rytą liejo prakaitą sporto salėje, kur jam talkino fizinio parengimo treneris Evaldas Kandratavičius ir fizioterapeutas Aidas Buzelis.
Mantas Kalnietis prisijungė prie rinktinės
Mantas Kalnietis prisijungė prie rinktinės

Trečiadienį Mantas prisijungs prie kitų kandidatų ir dirbs visu pajėgumu, nes šiuo metu krepšininko forma yra gera ir jis gali visavertiškai dirbti su komanda.

Krepšininkas po individualios treniruotės pasidalijo mintimis su musukrepsinis.lt apie atidėtus skrydžius, kapitono pareigas ir Domanto Sabonio įtaką komandos žaidimui.

VIDEO: Mantas Kalnietis prisijungė prie Lietuvos rinktinės

– Kodėl pritrūko kelių valandų, kad šiek tiek ankščiau prisijungtumėte prie rinktinės?

– Turėjau grįžti sekmadienį vakare, bet nežinau, dėl kokių priežasčių vienas skrydis buvo atšauktas, ir tiesiog teko ieškoti kitų alternatyvų, tai tokia ta situacija.

– Kodėl nusprendėte vėlai vakare važiuoti į Palangą? Juk antradienis laisva diena ir ramiai galėjote vakare prisijungti prie komandos?

– Ne, paprasčiausiai keturios dienos buvo iškritusios nuo to sportinio režimo ir tiesiog prieš rytojaus treniruotę norėjau kažką pasidaryti, ir su treneriais taip sutarėme, kad šiandien padirbėsiu individualiai.

Robertas juo buvo daug metų ir jis buvo tas tikras kapitonas, kurį reikės kažkam pakeisti. Jeigu man taip teks, tai būsiu savimi, kažkaip nebandysiu kopijuoti.

– Kaip vertinate savo sportinę formą? Po sezono sportavote?

– Taip, judėjau kurį laiką, nes atostogos, kaip neįprasta, buvo ilgos, kelias savaites po sezono pailsėjau ir po to pradėjau judėti tiek lauke, tiek aikštelėje. Jau sportuoju kuris laikas.

– Neoficialiai visi jus vadina naujuoju komandos kapitonu, kaip vertinate tokią galimybę pakeisti Robertą Javtoką?

– Sunku pasakyti, aš čia dabar tik atvažiavau ir spręsime visi kartu, ir jeigu taip atsitiks, tai jokių problemų nematau. Aišku, Robertas juo buvo daug metų ir jis buvo tas tikras kapitonas, kurį reikės kažkam pakeisti. Jeigu man taip teks, tai būsiu savimi, kažkaip nebandysiu kopijuoti. Matysime, čia bus bendras komandos sprendimas.

– Kaip ir kiekvienais metais rinktinėje yra netekčių, šiais metais skaudžiausias turbūt Domanto Sabonio neatvykimas. Kaip pats vertinate šią situaciją?

– Visiems aišku, kad šita netektis yra skausminga, ypač kai nėra Pauliaus, neaiški situacija su Donatu. Taip kad problemų kyla ir dabar, bet, vėlgi, niekados Lietuvos rinktinė nebuvo vieno žaidėjo komanda ir turbūt nebūsiu pirmas, kuris tai pasakys: nėra laiko, kada vertinti, tiesiog reikia modeliuoti žaidimą iš žaidėjų, kurie yra.

– Ar linksmai atšokote Šarūno Jasikevičiaus vestuves?

– Linksmai, kaip lietuviškos vestuvės gali būti nelinksmos.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė antradienį turi laisvą dieną ir nesportuoja, o treniruočių procesą pratęs trečiadienį. Pajūryje mūsiškiai sportuos iki rugpjūčio 3 dienos, o 4-ąją persikels į Klaipėdą, kur dalyvaus tarptautiniame turnyre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius