Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 02

Šarūnas Jasikevičius pripažino: „Problema egzistuoja“

Net ir po užtikrintos pergalės Lietuvos krepšinio lygoje Kauno „Žalgirio“ treneris Šarūnas Jasikevičius aikštėje matė daugiau blogų dalykų nei gerų.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Žalgiris“ Kaune įveikė Pasvalio „Pieno žvaigždes“ 94:70, nors po dviejų kėlinių LKL lyderiai turėjo tik taško persvarą. Antrąjį kėlinį „Žalgiris“ pralaimėjo 20:28.

„Pylos nerašiau, bet žaidėjai ir patys jaučia, kad antras kėlinys buvo katastrofa – taip negalima žaisti, – kalbėjo Š.Jasikevičius. – Tai ir yra mūsų problemos. Ir rungtynėse su „Anadolu Efes“ ar „Emporio Armani“ išeiname į priekį 10-11 taškų ir pasipila klaidos gynyboje, kažkoks atsipalaidavimas. Nežinau ką daryti, turbūt pirmiausia reikia pripažinti, kad problema egzistuoja“.

VIDEO: Š. Jasikevičius: „Reikia pripažinti, kad turime atsipalaidavimo problemą“

Š.Jasikevičius patvirtino, jog šiose rungtynėse leido pailsėti Pauliui Jankūnui, o vokiečio Isaiah Hartensteino nėra Lietuvoje, nes jis yra išvykęs į krepšinio talentų rungtynes Jungtinėse Valstijose.

Užtat žaidimo laiko gavo kiti jauni žaidėjai – ne tik su komanda nuolat sportuojantis Paulius Valinskas, bet ir Gytis Masiulis, per 10 min. pelnęs 9 taškus.

„Jam nėra lengva, nes jis ne visada su mumis treniruojasi, sunku priprasti prie sistemos, bet iš jaunų žaidėjų norime energijos. Jei dar tritaškius pataiko, smagu", – apie G.Masiulį sakė Š.Jasikevičius.

VIDEO: Rungtynių apžvalga: Kauno „Žalgiris“ - Pasvalio „Pieno žvaigždės“ [2017-04-02]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius