Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 08

Šarūnui Jasikevičiui – rekordinis „Žalgirio“ pasiūlymas

Kaip ir buvo galima tikėtis, Paulius Motiejūnas ir visas Kauno „Žalgirio“ klubas deda dideles pastangas, kad išlaikytų sėkmingai su komanda dirbantį Šarūną Jasikevičių. 24sek žiniomis, klubas treneriui kitą sezoną pasiryžęs mokėti dvigubai didesnį atlyginimą. Tai vis vien gerokai mažesnė suma, nei Šaras gautų užsienio klube, bet drauge jis taptų visų laikų brangiausiai apmokamu „Žalgirio“ treneriu.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Per žingsnį nuo septinto iš eilės LKL čempionų titulo esantis Kauno „Žalgiris“ siekia išsaugoti kolektyvą, kuris džiugino aistruolius gražiomis ir pergalingomis kovomis Eurolygoje.

41 metų Š.Jasikevičius yra viena svarbiausių šios dėlionės dalių, nes trenerio atsakymo laukia daugelis pagrindinių krepšininkų. Jeigu P.Motiejūnui nepavyks išsaugoti Šaro, greičiausiai tektų ieškoti ir nemažai naujų žaidėjų.

Nors niekas apie naujos sutarties sąlygas nekalba, 24sek žiniomis, kitą sezoną „Žalgirio“ komandoje Š.Jasikevičius gali uždirbti apie 450-500 tūkstančių eurų.

Š.Jasikevičius oficialiai Kauno „Žalgirio“ komandai atsakymą dėl savo ateinančio sezono turi pasakyti iki liepos 15-os dienos. Bet abejojama, kad abi pusės norės laukti dar visą mėnesį ir skęsti nežinioje, nes komplektavimo darbai sezono pabaigoje ypač suaktyvėja.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Šarūnas Jasikevičius
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Šarūnas Jasikevičius

Jeigu Š.Jasikevičius sutiktų su pasiūlymu, jis būtų geriausiai apmokamas žmogus „Žalgirio“ klube kartu su Pauliumi Jankūnu. Ir toks atlygis per vieną sezoną dar niekada nebuvo mokamas jokiam „Žalgirio“ treneriui.

Tačiau, kad ir koks „Žalgirio“ pasiūlymas bebūtų, Š.Jasikevičius užsienyje gali tikėtis net dvigubai didesnio atlygio.

24sek jau gerokai anksčiau skelbė, kad Š.Jasikevičius dabar laisvai galėtų tikėtis uždirbti apie 750 tūkstančių eurų per sezoną. Tokių pinigų „Žalgiris“ pasiūlyti negali.

Tačiau akivaizdu, kad Kauno klubo vadovai deda maksimalias pastangas, kad išsaugotų žmogų, kuris subūrė puikų kolektyvą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius