Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 26

Saulius Kulvietis dar tikisi pažaisti Eurolygoje

Praėjusį tarpsezonį „Tete-a-Tete Casino – LKL“ pirmenybėse įvyko nemažai permainų tiek Utenos „Juventus“, tiek Prienų–Birštono „Vytauto“ komandų gretose. Iš Prienų į Uteną ir atvirkščiai persikėlė po du žaidėjus. Vienas jų – Saulius Kulvietis.
Mindaugas Kačinas ir Saulius Kulvietis
Mindaugas Kačinas ir Saulius Kulvietis / Karolio Bakūno nuotr.

„Vytauto“ garbę šiuo metu ginantis S.Kulvietis atskleidė, kad jį suviliojo galimybė žaisti Virginijaus Šeškaus treniruojamoje komandoje. „Seniai turėjau mintį, kad visai norėčiau pažaisti pas V.Šeškų, nes pas jį mano pozicijos žaidėjai atsiskleidžia“, – pasakojo krepšininkas. S.Kulvietį jau galima vadinti tuo krepšininku, kuris įsitvirtino LKL, tačiau jam dar neteko rungtyniauti Eurolygoje. „Nenoriu burti iš tirščių, bet sportuoju, ruošiuosi, atiduodu visą save aikštėje ir tikiuosi, kad pažaisiu Eurolygoje“, – atviravo 25-erių metų krepšininkas.

Krepšininkas praėjusį sezoną spėjo įsiamžinti ir pikantiškoje reklaminėje fotosesijoje. S. Kulvietis pripažįsta, kad iš komandos draugų sulaukė įvairių komentarų, nors pats nieko itin pikantiško fotosesijoje neįžvelgė. „Draugai matė, sako, jau čia modeliu pavirtai, krepšinį baigsi žaisti?“, – juokėsi krepšininkas.

Interviu „Vytauto“ krepšininkas taip pat papasakojo apie pasikeitusį lygos veidą, laisvalaikį ir kodėl nepavyko įsitvirtinti „Lietuvos ryto“ komandoje.

VIDEO: S. Kulvietis: „Aikštėje atiduodu visą save ir tikiuosi pažaisti Eurolygoje"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius