Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2022 07 02

„Šiauliai“ išsaugojo Eimantą Stankevičių

Gynėjas Eimantas Stankevičius ir toliau vilkės marškinėlius. Žaidėjas, kurio sutartis buvo pasibaigusi, su „Šiaulių“ krepšinio klubu sukirto rankomis dėl naujo kontrakto ir Saulės mieste turėtų rungtyniauti dar porą sezonų.
Eimantas Stankevičius
Eimantas Stankevičius / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Džiaugiamės, kad Eimantas tęs savo karjerą mūsų komandoje. Jau tris sezonus Šiauliuose praleidusio krepšininko žaidimo kreivės projekcija parodo, kad perspektyvių Lietuvos krepšininkų ugdymo kryptis, kuria nori dirbti mūsų klubas, yra teisinga. Ta kreivė taip pat iliustruoja ir tai, kad mes ne tik galime auginti krepšininkus, bet ir juos išlaikyti.

Eimantas puikiai žino mūsų organizaciją, jo savybės atitinka mūsų komandos propaguojamo krepšinio filosofiją ir leidžia užsitarnauti vis didesnį trenerio Sireikos pasitikėjimą. Matome tobulėjimą, solidesnį žaidimą ne tik puolime, bet ir gynyboje, todėl tikimės, kad prisilietimas prie tarptautinių turnyrų jam pridės dar daugiau pasitikėjimo, o pats krepšininkas taps labai svarbiu mūsų sudėties elementu. Todėl vieną pirmųjų tarpsezoniui užsibrėžtų tikslų – išlaikyti jį komandoje – įvykdėme. Eimantas lieka Šiauliuose“, – sakė klubo direktorius Donatas Slanina.

190 cm ūgio 24 metų snaiperis pasibaigusiame „Betsafe-LKL“ čempionate vidutiniškai rinko po 8,4 taško, 2,6 atkovoto kamuolio ir 0,9 rezultatyvaus perdavimo, aikštelėje praleisdamas po 21 minutę per rungtynes.

Panašią statistiką žaidėjas fiksavo ir Citadele KMT turnyre – vidutiniškai po 8,8 taško, 2,7 atkovoto kamuolio ir 1,7 rez. perdavimo per 24 minutes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius