Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 08

Gera žinia „Žalgiriui“: Šarūnas Jasikevičius jau beveik nusprendė, kur dirbs kitą sezoną

Ispanijoje jaunųjų talentų stovykloje viešintis Šarūnas Jasikevičius jau artimiausiu metu ketina apsispręsti, kur tęs karjerą. Ispanijos žiniasklaidai Kauno „Žalgirio“ asistentu praėjusį sezoną dirbęs lietuvis teigė, kad sprendimas bus priimtas jau greitai. „Nuspręsiu per savaitę“, – sakė 39-erių vienas geriausių visų laikų Lietuvos krepšininkų. Panašu, kad Šaras ir toliau asistuos Gintarui Krapikui.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Viskas linksta prie to, kad dirbsiu „Žalgirio“ trenerio asistentu. Tačiau dar pamatysime. Krepšinyje būna visko“, – Ispanijos žiniasklaidai pasakojo Š.Jasikevičius.

Jis taip pat pridūrė, kad jau yra pasiruošęs tapti ir vyriausiuoju komandos treneriu.

„Man nieko nebetrūksta. Daug pasisėmiau per savo krepšininko karjerą ir jau daugmaž žinau, ko reikia būti pagrindiniu treneriu. Dabar belieka sulaukti geros galimybės, gerai pasirinkti ir dirbti“, – sakė Šaras.

Jis svajoja vieną dieną treniruoti mylimiausias savo komandas.

„Norėčiau treniruoti „Barcelona“, „Maccabi“, „Žalgirį“ ar „Panathinaikos“ – komandas, kurias gerai pažįstu. Bet tai – ne vieninteliai Europos klubai. Tiesiog reikia sulaukti geros galimybės“, – pasikartojo Š.Jasikevičius.

Ispanams Š.Jasikevičius pasakojo, kad propaguotų greitą, gynyba pagrįstą žaidimą. 

Jo ir G.Krapiko duetas praėjusį sezoną sulaukė daug gerų specialistų atsiliepimų. Kaip vieną didžiausių savo laimėjimų praėjusį sezoną, G.Krapikas įvardijo Šarūno įkalbinimą asistuoti jam „Žalgiryje“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius