Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 08 07

Šiltame D.Kairio laiške fanams – raginimas nepramiegoti ir patikslinimas dėl naujokų

Vilniaus „Rytas“ artėjantį pirmadienį rinksis į pirmąją sezono pasiruošimo treniruotę, o komandos vairą prieš du mėnesius perėmęs Donaldas Kairys elektroniniu laišku šiltai kreipėsi į sostinės klubo sirgalius, ragindamas įsigyti abonementus bei atskleisdamas kortas dėl būsimų naujokų.
Donaldas Kairys
Donaldas Kairys / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pateikiame neredaguotą Donaldo Kairio laišką, kuriuo su 15min redakcija pasidalijo anonimu likti norėjęs Vilniaus komandos fanas.

„Mieli Vilniaus „Ryto“ aistruoliai,

Gal kiek netradicinis būdas kreiptis į Jus, bet jis turėtų tik parodyti, kokie svarbūs esate komandai. Rašau norėdamas pranešti, kad pirmadienį (08.10) mums išauš nauja pradžia. Klubas pradės pasirengimą naujam sezonui. Pirmadienį mes susirinksime į pirmą treniruotę ir klubas pradės prekybą sezono abonementais.

Prisipažinsiu, kad nekantrauju, kada mes galėsime pradėti pasirengimą. Nekantriai laukiu pirmųjų rungtynių. Tikiu, kad drauge galime nugalėti visus varžovus, kurie pasitaikys mūsų kelyje.

Komandos komplektacija nėra baigta, bet tikimės, kad artimiausiu metu išgirsite apie naujienas „Ryto“ komandoje. Kontaktuojame ir bendraujame su žaidėjais visame pasaulyje. Galiu atskleisti, kad ieškome pastiprinimo gynėjų grandyje ir sunkaus krašto puolėjo.

Apie tai jau buvo kalbėta, bet kreipdamasis į jus noriu pasakyti, kad naujame sezone mes kiekvienose rungtynėse atiduosime visas jėgas, kad jus ir visą nuostabų Vilnių džiugintume pergalėmis. Aš džiaugiuosi lietuviais vaikinais, kuriuos jau pavyko suburti. Manau, kad tai talentingi, savimi neabejojantys krepšininkai ir jie nori dar daug ką įrodyti.

Komandoje turime jaunų žaidėjų, kuriems jūsų palaikymas ir užnugaris yra taip pat labai svarbus. Todėl raginu nepramiegoti pirmadienio ryto, kada prasidės abonementų prekyba. Žinau, kad pradžia bus labai svarbi ir abonementų kiekis yra ribotas.

Esate pati svarbiausia klubo dalis. Mes žaidžiame dėl Jūsų. Tikiuosi, greitai susitiksim.

Kovokime drauge!“

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Donaldas Kairys
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Donaldas Kairys

15min šaltinių duomenimis, paskutines vietas „Ryto“ komandoje užims legionieriai.

Šią vasarą pirmąją „Ryto“ komandą papildė perspektyvusis įžaidėjas Augustas Marčiulionis, snaiperis Lukas Uleckas, po devynerių metų į sostinę sugrįžęs Saulius Kulvietis bei praėjusį sezoną LKL pasižymėję Gytis Radzevičius bei Rokas Gustys, už kuriuos Vilniaus klubas sumokėjo išpirkas atitinkamai „Juventus“ bei „Šiaulių“ ekipoms.

Komandai pavyko pratęsti sutartis su lyderių naštą nešusiais Arnu Butkevičiumi bei Martynu Echodu, Vilniuje kitą sezoną turėtų toliau žaisti sutartys turintys lietuviai Dovis Bičkauskis, Mindaugas Girdžiūnas ir Karolis Giedraitis.

LKL sezono startas numatomas rugsėjo 19-ąją dieną, kai „Rytas“ namuose priims Utenos „Juventus“. Tuo metu Čempionų lygoje vilniečiai debiutuoti turėtų spalio 14-ąją, kai Lietuvos sostinėje lankysis Strasbūro IG krepšininkai iš Prancūzijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius