Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 01 31

Simą Jasaitį pamėgusiam treneriui suvokti skandalą sunku: „Pažįstu kitokį Simą“

Nevenui Spahijai Simas Jasaitis buvo tarsi sėkmės garantas. Todėl treneriui iš Kroatijos taip sunku suprasti, kaip net trijose jo treniruojamose komandose rungtyniavęs Simas Jasaitis galėjo įsivelti į konfliktą su savo žmona.
Nevenas Spahija ir Simas Jasaitis kartu yra atstovavę trims klubams ir tapę trijų šalių čempionais.
Nevenas Spahija ir Simas Jasaitis kartu yra atstovavę trims klubams ir tapę trijų šalių čempionais. / A.Pliadžio ir Scanpix nuotr.

Kautis su „Žalgiriu“ ketvirtadienį Kaune į Lietuvą atvykęs Tel Avivo „Maccabi“ treneris Nevenas Spahija puikiai pažįsta S.Jasaitį.

Šis krepšininkas buvo vienas svarbiausių jo žaidėjų, kai 2005–2006 m. sezoną kroatas treniravo Vilniaus „Lietuvos rytą“ ir su juo galingai debiutavo Eurolygoje bei triumfavo LKL fronte, 4:0 įveikę „Žalgirį“.

2006–2007 m. sezoną N.Spahija iškeliavo dirbti į Tel Avivą, o paskui save pakvietė ir S.Jasaitį.

Laimėjęs Izraelio pirmenybes tada N.Spahija vėl pakeitė darbo vietą, sudaręs sutartį su Vitorijos „Baskonia“, kur iš Tel Avivo iškeliavo ir S.Jasaitis.

Jei taip įvyko, labai dėl to gaila. Tačiau aš pažįstu kitokį Simą. Todėl man tai labai sunku suprasti.

Kartu jie 2007–2008 m. triumfavo Ispanijos pirmenybėse, taip dar vienu titulu pabaigę trofėjais nusagstytą bendrą etapą trijuose skirtinguose klubuose.

„Tai vienas iš mano mėgstamiausių žaidėjų, – 24sek paklaustas apie S.Jasaitį sakė N.Spahija, šį sezoną vėl vadovaujantis „Maccabi“. – Žinote, kad su juo esu laimėjęs tris nacionalinius čempionatus. Tai unikalu ir niekada to nepamiršiu.

Myliu Simą, gaila, kad jo seniai nemačiau ir neturėjau galimybės jo pamatyti. Tačiau jis man visada patiko.“

N.Spahija nebuvo girdėjęs apie konfliktą krepšininko šeimoje, kai sausio 21 dieną jis buvo apkaltintas žmonos Oksanos Pikul dėl agresyvaus elgesio paryčiais namie.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė

O.Pikul iškvietė policijos pareigūnus, kurie buvo išsivežę 35 metų krepšininką į areštinę. Kitą dieną jam baudą skyrė ir Panevėžio „Lietkabelio“ klubas – jam dvimetrinis puolėjas atstovauja šį sezoną.

„Man visa tai sunku suvokti. Jei taip įvyko, labai dėl to gaila. Tačiau aš pažįstu kitokį Simą. Todėl man tai labai sunku suprasti, – sakė N.Spahija. – Jis – nuostabi asmenybė.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius