Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 10 29 /21:00

Šokas „Ryto“ stovykloje: Demetrius Jacksonas nori palikti Vilnių

Vilniaus „Ryto“ stovykloje – rimtas supurtymas. 15min žiniomis, sostinės klubą nori palikti jo lyderis Demetrius Jacksonas. Antradienį jis greičiausiai sužaidė paskutinį savo mačą su „Ryto“ marškinėliais.

15min šaltinių teigimu, D.Jacksonas jau nedalyvavo paskutinėje „Ryto“ treniruotėje. Legionierius nori palikti komandą dėl asmeninių priežasčių.

Tiesa, 26-erių krepšininkas įsipareigojęs „Rytui“ pagal vienerių metų kontraktą. Jame numatyta išpirkos į kitą ekipą galimybė.

Vis dėlto 15min šaltiniai patvirtino, kad D.Jacksonas turėjo konfliktą komandos rūbinėje. Tai irgi galėjo smarkiai prisidėti prie intencijos palikti „Ryto“ ekipą.

Amerikietis buvo naudingiausias „Ryto“ žaidėjas – LKL čempionate per 23 minutes rinko vid. 13,5 taško, 5,2 rezultatyvaus perdavimo ir 18,8 naudingumo balo.

FIBA Čempionų lygos starte D.Jacksonas į Atėnų „Peristeri“ krepšį įmetė 14 taškų ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus, bet vilniečiai 88:106 nusileido Graikijos klubui.

„Ryto“ sirgalių numylėtiniu greitai tapusiam 186 cm ūgio krepšininkui Vilniaus klubas buvo pirmas Europoje – anksčiau jis žaidė tik NBA ir G lygoje.

VIDEO: „urBONUSas“: nepatogi tiesa apie A.Sireiką ir „Žalgirio“ – „Ryto“ mūšio įdomybės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius