Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2018 01 23 /14:56

Virginijus Šeškus apie naujas LaVaro Ballo pareigas: „Aš pats jį paskyriau“

Prienų-Birštono „Vytautas“ nenustoja stebinti. Šįkart klubas išplatino pranešimą, kuriuo skelbiama, jog LaVaras Ballas tapo Virginijaus Šeškaus asistentu.
Lavaras Ballas ir Virginijus Šeškus
Lavaras Ballas ir Virginijus Šeškus / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Antradienio vakarą V.Šeškaus ir L.Balo treniruojami „Vytauto“ krepšininkai „Big Baller Challenge Games“ turnyre susitiks su Alytaus „Dzūkija“.

Klubo sporto direktorius Vilius Vaitkevičius ir pats V.Šeškus 24sek patikino, kad aštrialiežuvis tėtušis trenerio duonos ragaus tik šiose vienose rungtynėse. „Kol kas tik šiandien pasibandysim“, – sprendimą komentavo klubo atstovas.

„Aš pats jį paskyriau, tai kas čia gali būti keisto? Aš noriu pasižiūrėt iš arčiau į kai kuriuos dalykus, gal jis motyvuos žaidėjus šiame turnyre. Jis nori, kad bėgtų greičiau. Na, savo sistemą pabandys“, – sprendimą 24sek aiškino V.Šeškus.

Paklaustas, ar tai yra dar vienas Ballų šeimos viešnagės šou elementas, „Vytauto“ sporto direktorius V.Vaitkevičius tikino, kad šou čia nėra: „Jis turi krepšinio supratimą, pažiūrėsime, ar gali jį perteikti aikštelėje.“

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Vilius Vaitkevičius ir Lavaras Ballas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Vilius Vaitkevičius ir Lavaras Ballas

Anksčiau V.Šeškus minėjo, kad organizuos susitikimą su Ballų šeima, nes ir treneriui patinka toli gražu ne viskas, ką LaMelo ir LiAngelo daro aikštėje. Daugiausia strategui kliūva brolių negebėjimas gintis ir chaotiški sprendimai puolime.

V.Šeškus sakė, kad susitikimas buvo ir praėjo gerai.

V.Vaikevičius apie trenerio ir Ballų pokalbį sakė: „Tie pokalbiai dažnai būna, nebuvo kažko rimto. Šiuo metu visiems yra svarbiausia grįžti į pergalių kelią.“

V.Šeškus jau sulaukė nemažai kritikos iš garsiojo tėtušio, todėl labai įdomu, kaip jiedu sugebės sutarti dėl žaidimo specifikos.

„Komanda gera, bet laikas permainoms, – po pralaimėjimo „Pieno žvaigždėms“ 24sek pasakojo L.Ballas. – Komanda turi žaisti greičiau. Mano berniukai prie to pripratę. Negali laikyti tokių ginklų ant suolo nepanaudotų. Reikia juos leisti žaisti kartu!

Žmonėms sunku imtis permainų. Bet tokiu būdu mes prarasime žiūrovus. Kai LaMelo įneša tiek energijos, kam jį leisti paskutinę kėlinio minutę? Reikia jam duoti žaisti.“

Pasak Ballų šeimos galvos, komanda turi mesti daugiau tritaškių ir būtent puolimu parblokšti varžovus.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./LaMelo Ballas
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./LaMelo Ballas

„Su tokiu žaidimu jie gali pelnyti 130 taškų! Gal ir praleis daug, bet svarbu, kad laimės. Tai juk paprasta! Štai taip mes judame“, – 24sek kalbėjo LaVaras Ballas.

Prienų ekipos sporto direktorius, paklaustas, kaip klubas reaguoja į tokią tėtušio kritiką, 24sek sakė: „Nėra taip, kad jis kažką blogo sakytų. Kiekvienas turi savo nuomonę. Jis pasisako apie daugelį gyvenimo situacijų. Kiekvienas gali pasisakyti apie komandos rezultatus. Jei tik jie kažkam rūpi, tai pirmyn, tegul žmonės kalba.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius