Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 05 10

Spaudos dieną sporto žurnalistai paminėjo krepšinio aikštėje

Gegužės 7-ąją paminėjus Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dieną Lietuvos tautinis olimpinis komitetas (LTOK) sporto žurnalistus pakvietė į tradicines krepšinio rungtynes. Kasmet vykstančiame renginyje Lietuvos sporto žurnalistų federacijos (LSŽF) komandai iššūkį metė „Perlo“ ekipa.
Draugiškos rungtynės
Draugiškos rungtynės / LSŽF nuotr.

„Džiaugiuosi, kad ši graži tradicija gyvuoja jau ne vienerius metus. Žiniasklaida – neatsiejama ir labai svarbi sporto dalis, tai tarsi tarpininkas tarp sportininkų ir sirgalių.

Šios rungtynės – mums puiki proga padėkoti žurnalistams už jų darbą ir dėmesį olimpiniam sportui. Jiems – pabendrauti, pasivaržyti ir gerai praleisti laiką“, – sakė olimpinė čempionė, Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) prezidentė Daina Gudzinevičiūtė.

„Simboliška, kad jau eilę metų Spaudos dieną sporto žurnalistai pamini krepšinio aikštėje. Visada smagu kai yra proga ne tik rašyti, komentuoti, pranešti rezultatus, bet ir patiems paimti kamuolį į rankas. Ačiū LTOK už puoselėjamą tradiciją“, – sakė LSŽF prezidentas Tautvydas Vencevičius.

Rungtynes 105:62 laimėjo „Perlo“ komanda.

„Perlo“ komandai atstovavo Ernestas Miežys, Vaidas Kazragis, Simonas Fergelis, Justinas Bakšys, Nerijus Giedraitis, Ignas Jurgelevičius, Saimonas Razokas, Simonas Lukošius, Rokas Eimutis.

Už LSŽF ekipą žaidė Rytis Sabas, Stasys Petkus, Julius Bliūdžius, Mantas Krasnickas, Lukas Malinauskas, Rimas Mauricas, Gediminas Žygelis, Andrius Čerškus, Gedas Saročka, Rytis Kazlauskas, Karolis Tretjakas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius