Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 03 19 /20:16

Pirmąją rungtynių pusę lygiai kovoję „LSU-Baltai“ nusileido „Lietuvos rytui“

Antradienį Kauno „LSU-Baltų“ krepšininkai LKL rungtynėse su „Lietuvos rytu“ po dviejų kėlinių atsiliko vos dviem taškais, tačiau galiausiai patyrė skaudų pralaimėjimą 61:111 (16:15, 22:25, 7:34, 16:37).
Paulius Malašauskas
Paulius Malašauskas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Rungtynes kauniečiai pradėjo itin sėkmingai ir po dviejų pirmų kėlinių atsiliko dviem taškais (38:40), tačiau antroje mačo pusėje vilniečiai įrodė akivaizdų pranašumą.

Rezultatyviausiai nugalėtojų gretose rungtyniavo 17 taškų pelnęs Eimantas Bendžius, 16 pridėjo Mindaugas Katelynas, 15 – Renaldas Seibutis.

Kauniečių gretose rezulattyviausias buvo 12 taškų pelnęs Šarūnas Vingelis, 10 pridėjo Vidmantas Sragauskis. Savaitgalį „Oro karaliumi“ pripažintas Šarūnas Beniušis į komandos sąskaitą pridėjo 2 taškus.

Per iki šiol vykusias devynerias rungtynes Dariaus Maskoliūno auklėtiniai yra iškovoję septynias pergales ir turnyrinėje lentelėje žengia tik ketvirti. Tokia vieta lemtų susitikimą su Kauno „Žalgiriui“ LKL pusfinalyje.

Kauno „LSU-Baltų“ ekipa, turinti penkias pergales, užima 10-ąją poziciją ir turi tik minimalius šansus pateikti į LKL atkrintamąsias. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius