Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su šešiais žaidėjais laimėti tikėjęsis V.Šeškus: „Dabar visi labai jautrūs“

Sezonas jau persirito į antrą pusę, o Virginijus Šeškus Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) verčiasi vos su šešių krepšininkų rotacija. „Turėsime pusę komandos naujos“, – po dar vieno pralaimėjimo sakė Jonavos „CBet“ treneris.

Jonaviškiai šeštadienio vakarą namuose 87:96 nusileido Mažeikių „M Basket – Delamode“ ekipai, bet pralaimėjimas buvo dėsningas, kadangi šeimininkai vertėsi vos šešiais rotacijos žaidėjais ir mažiau nei dvi minutes žaidusiu jaunu žaidėju Dastinu Morkūnu.

„Kaip neliūdime? Kiekvienas pralaimėjimas yra blogai. Mes paslapčia galvojome, kad galime ištraukti šešiese, bet negalime, – po nesėkmės sakė V.Šeškus. – Du gynėjai, du dideli, tai visas krūvis... Gaila, kad padarėme kvailų klaidų, bet tos klaidos iš nuovargio. Nėra centro, tie deriniai stringantys. Niekas nežino savo pozicijų. Žinote, labai sunku žaisti. Atrodo kažką susitarėme, bet koncentracijos nėra. Varžovai jautė, mus laužė, bėgo į greitą puolimą, buvo išsirinkę prieš ką žaisti, nors viskas su tuo aišku.“

Vieną žaidėją po kito pastarosiomis dienomis praradęs klubas, praėjusiais metais LKL užėmęs ketvirtąją vietą, jau pasipildė bankrutavusių „Gargždų“ atstovu Justu Furmanavičiumi, tačiau šis ant parketo dar nepasirodė.

Sudėtingą „CBet“ klubo dabartį nupasakojęs V.Šeškus atskleidė, jog po rinktinių lango vasario antroje pusėje turėtų būti pasikeitusi pusė Jonavos komandos sudėties.

„Betsafe-LKL“ nuotr./Jonavos „CBet“ krepšininkai
„Betsafe-LKL“ nuotr./Jonavos „CBet“ krepšininkai

“(J.Furmanavičius – red. past.) kitą savaitę jau turbūt judės su komanda, dabar juda individualiai. Vakar ir užvakar dėjome dideles pastangas, kad atsirastų vienas žmogus. Buvome labai arti susitarimų, bet tai vieni apgavo, kiti prigavo, treti nesutiko. Ta situacija tokia. Dabar mus spauda spaudžia, bet mes patekome į tokią situaciją. Buvome apsitarę su žmonėmis, užtat ir buvo tie atleidimai. Vienas už išpirką, o kitas mums labai brangus mūsų žmogus, kur mums nereikėjo nieko. Bet toje situacijoje mus pavedė žmonės ir mes likome be nieko. Situacija mums nelengva, bet mes turime išgyventi. Visko jau buvo, bet, kaip sako prezidentas, purvo nusikratai ir vėl ant mūsų yra. Tikrai žiūrime tuos žaidėjus. Manau, užbaigsime iki lango rungtynes, o po jų, tikiu, jog turėsime pusę komandos naujos“, – sakė treneris.

VIDEO: Virginijus Šeškus: „Paslapčia galvojome, kad galime ištraukti šešiese, bet negalima“

„Manau, kad artimiausiu metu tos naujienos turi būti, – paklaustas, kada galima tikėtis pranešimų apie naujokus, sakė V.Šeškus. – Mes tikrai stengsimės tai padaryti. Ne viskas aišku nuo mūsų priklauso, o ir nuo finansų. Atrodo, dabar būtų galima vieną centrą pasiimti, su kitu pirkiniu truputį palaukti, paieškoti geresnės opcijas. Na, žiūrėsime. Mes naktimis 4 valandą atsikeliame, labai nemaloni situacija susidariusi. Aš ir visiems žurnalistams sakau, kad yra taip atsitikę, jog mes jau raminamės, pradedame dirbti ir vis kažkam ant viršaus užvaro. Labai yra sunku visiems.“

Paprašytas patikslinti, ar V.Šeškus turi omenyje, jog jų norimus žaidėjus persivilioja kiti klubai, treneris patikslino.

„Ne, aš apie žurnalistus. Mes jau kažkiek apsivalome, pokšt vėl kažkas, interviu ar dar kažkas. Dabar visi yra labai jautrūs, visiems labai sunku taip dirbti. Man irgi sunku, žaidžiu su šešiais žaidėjais, noriu iš jų kažko reikalauti. Lyg ir užsikabini, nerviniesi, bet pasižiūri, kad tie žmonės atiduoda viską, ką gali“, – kalbėjo treneris, kurio vadovaujamo klubo vadovas Vaidas Vaškevičius duodamas interviu „BasketNews“ nebuvo susipažinęs su informacija apie komandos išplatintą pranešimą apie išsiskyrimą su Lesteriu Medfordu.

„Betsafe-LKL“ nuotr./Vaidas Vaškevičius
„Betsafe-LKL“ nuotr./Vaidas Vaškevičius

Galiausiai, V.Šeškus stebėjosi, kodėl prie komandos neprisijungė praėjusiame sezone joje žaidęs Aurimas Majauskas, o paklaustas, ar vilios dar kažką iš bankrutavusių „Gargždų“, šyptelėjo.

„Gal ir bandysime. Žiūrėsime, parodys laikas“, – paslaptingas liko treneris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius