Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 08 31

„Sūduva“ komplektaciją baigė pasikviesdama E.Dimšą

Marijampolės „Sūduva-Mantinga“ baigė 2023-2024 m. sezono komandos komplektaciją. Paskutiniu ekipos nariu tapo patyręs vidurio puolėjas Egidijus Dimša.
Egidijus Dimša
Egidijus Dimša / nuotr. Dainiaus Lukštos

38 metų, 205 cm ūgio krepšininkas per savo karjerą atstovavo įvairiems LKL klubams, buvo išvykęs žaisti į Italiją ir Estiją, o pastaruosius du sezonus praleido „7bet-NKL“ rungtyniaujančiame Kauno raj. „Atlete“.

Praeitą sezoną E.Dimša savo ekipai per 40 rungtynių vidutiniškai pelnė 7,9 taško ir atkovojo 5,6 kamuolio, rinko po 10,7 naudingumo balo).

„Jau gal 6 metus vis svarstau apie karjeros pabaigą, psichologškai esu tam nusiteikęs, bet sveikata dar leidžia, kažkas dar kviečia, tad kodėl nepažaisti? – apie sprendimą tęsti karjerą sakė vidurio puolėjas. – „Sūduva-Mantinga“ ir praeitais metais kalbino, o šiemet apsisprendimą lėmė tai, kad Marijampolė yra netoli Kauno, klubas yra stabilus ir kovoja dėl aukščiausių vietų. Yra noras prieš karjeros pabaigą dar kažką laimėti, iškovoti kokį nors medalį. Tad visa tai ir lėmė mano pasirinkimą.“

„Sūduva-Mantinga“ pasirengimą sezonui pradės rugsėjo 4 d., o jai, be E.Dimšos, atstovaus Paulius Beliavičius, Aironas Bliūdžius, Tautvydas Kliučinykas, Augustas Merkys, Justas Nausėdas, Aurelijus Pukelis, Žygimantas Šimonis, Vytautas Šulskis, Marijus Užupis ir Domantas Vilys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius