Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 09

Sukrėtimas: Šarūnas Jasikevičius perima „Žalgirio“ vairą

Kauno „Žalgiris“ nutraukė bendradarbiavimą su vyriausiuoju treneriu Gintaru Krapiku, vadovavusiu komandai pastaruosius du sezonus.
Gintaras Krapikas ir Šarūnas Jasikevičius
Gintaras Krapikas ir Šarūnas Jasikevičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Dėkojame Gintarui už jo pasiaukojimą, pasiektus rezultatus ir buvimą tikru žalgiriečiu, – sakė Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas. – Deja, kaip parodė kelerios paskutinės rungtynės, komandos demonstruojamas žaidimas šioje sezono stadijoje neatitinka nei mūsų, nei „Žalgirio“ gerbėjų lūkesčių. Tikimės, kad permainos sudarys galimybę pakreipti Eurolygos sezoną teigiama linkme.“

G.Krapikas „Žalgiriui“ vadovavo nuo 2014 m. balandžio, kai perėmė vyriausiojo trenerio postą iš Sauliaus Štombergo. To sezono pabaigoje jis padėjo komandai atsitiesti po LKL reguliariajame sezone užimtos ketvirtos vietos ir su „Žalgiriu“ iškovojo dar vieną Lietuvos čempionų titulą.

2014-2015 m. sezone G.Krapiko vedama komanda įvykdė tikslus: pateko į Eurolygos „Top 16“ etapą, po pertraukos laimėjo Lietuvos krepšinio federacijos taurę ir septynioliktą kartą tapo LKL čempione.

„Žalgiris“ jau šį sekmadienį žais „Tete-e-Tete Casino-LKL“ rungtynes. Jose komandai vadovaus laikinasis vyr. treneris Šarūnas Jasikevičius. „Žalgirio“ arenoje kauniečiai susitiks su Prienų-Birštono „Vytauto“ krepšininkais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius