Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 07 21

Susitarimas pasiektas: Ignas Brazdeikis kelsis į „Žalgirį“

Lietuvos rinktinėje kojas apšilęs Ignas Brazdeikis susitarė su Kauno „Žalgiriu“, praneša 15min šaltiniai.
Ignas Brazdeikis
Ignas Brazdeikis / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Šaltinių teigimu, parašai bus sudėti artimiausiu metu.

NBA svajonę vaikęsis Kaune gimęs ir Kanadoje augęs lietuvis pastaruosiuose FIBA languose galingai debiutavo Lietuvos rinktinėje.

Jį 2019-ųjų NBA naujokų biržoje 47-uoju šaukimu pasikvietė „Sacramento Kings“ klubas, tačiau iškeitė į „New York Knicks“.

Nuo tada Iggy migravo tarp NBA ir G lygos, pastarojoje fiksavo puikią statistiką.

20212022 metų sezoną „Orlando Magic“ komandoje būsimas 23-ejų žalgirietis sužaidė 42 rungtynes, per kurias rinko po 5 taškus, atkovojo po 1,7 kamuolio.

Apie I.Brazdeikio galimybes žaisti atakuojančio gynėjo pozicijoje ketvirtadienį žurnalistams kalbėjo „Žalgirio“ ir Lietuvos rinktinės treneris Kazys Maksvytis: „Man atrodo, kad gali. Prieš tai buvau jo nečiupinėjęs, visokių gandų girdėjau, kad gal jis 3-2, Europoje gal net 3-4. Jis gali žaisti ir trečioje, ir antroje pozicijoje, nes neblogai žaidžia su kamuoliu, vienas prieš vieną, ko rinktinėje ir trūksta.“

15min žiniomis, Vitorijos „Baskonia“ siūlė gerokai geresnes finansines sąlygas, bet svarstykles nusvėrė lankstus „Žalgirio“ pasiūlymas ir jau pažįstamas trenerių štabas.

„Žalgirio“ komandoje sutartis turi gynėjai Mantas Kalnietis, Lukas Lekavičius, Tomas Dimša, Keenanas Evansas, puolėjai Karolis Lukošiūnas, Edgaras Ulanovas, Arnas Butkevičius, Rolandas Šmitas, Tyleris Cavanaugh, „centrai“ Laurynas Birutis ir Joffrey Lauvergne'as.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius