-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 07

Tomas Pačėsas pripažino – Davidas Loganas viliojamas, bet paleisti jo nenori

Davidas Loganas viskam abejingu veidu mėtė į krepšį antradienio rytą. Laukia svarbiausios iki šiol Europos taurės turnyro rungtynės su Sankt Peterburgo „Zenit“, kurį „Lietuvos rytui“ žūtbūt reikia įveikti bent devyniais taškais.
Tomas Pačėsas
Tomas Pačėsas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

34 metų amerikietis įprastai nerodo daug emocijų, pokerio žaidėjui tinkamas veidas vėl buvo akmeninis iki Artūro Jomanto juokelio po krepšiu „Siemens“ arenoje.

Kas vyksta geriausio „Lietuvos ryto“ galvoje, kurioje šalyje jis įsivaizduoja save dabar?

D.Loganas antradienio rytą nebuvo atvestas žiniasklaidai per jos atstovams atviras rytines komandos pratybas, nors pastaruoju metu jis yra karščiausia tema ne tik tarp Vilniaus, bet ir tarp Pietų Italijos klubo sirgalių.

Avelino „Sidigas“ klubo treneris ir direktorius atvirai prakalbo apie siekį įsigyti D.Loganą, kuris į „Lietuvos rytą“ atkeliavo po gero sezono Italijoje.

Praėjusią savaitę „Lietuvos ryto“ prezidentas Gedvydas Vainauskas informaciją apie italų susidomėjimą D.Loganu pavadino „nesąmone“, o treneris Tomas Pačėsas apkaltino Lietuvos žiniasklaidą esą kenkiant klubui ir neva skleidžiant gandus.

Tačiau antradienį T.Pačėsas jau pats patvirtino, jog D.Loganas yra gavęs pasiūlymą persikelti kitur, kai 15min paklausė "Lietuvos ryto" trenerio, ar šis kalbėjosi su komandos lyderiu apie pasiūlymą iš Italijos.

„Aš kalbėjau su juo. Sakiau, kad klubas ne tam pasirašo žaidėjus, kad juos paleistų. Ne tam jam suteikėme svarbią rolę ir kapitono raištelį, kad paleistume viduryje sezono, nesvarbu, kiek pinigų būtų pasiūlyta, - sakė T.Pačėsas. - Tai nėra mano kompetencija, aš nežinau, apie kokią sumą eina kalba, kas vyksta tarp klubų, bet iš trenerio pusės galiu pasakyti, jog negali būti net diskusijų, kad paleistume svarbius reikalingus žaidėjus, nes yra sezono tikslai.

Galime paleisti tuos, kurie mums netinka, kai kažkokiu būdu susitariame ir tie žmonės palieka komandą. Tačiau nėra kalbos apie mums naudingus žaidėjus, apie lyderius.

Reikėtų uždaryti šią temą vieną kartą, nors suprantu ir jo poziciją – jam 34-eri metai, jis ieško, ieško kažkur, agentai jam siūlo, yra įvairių variantų.

Apie jokius pinigus negali būti net kalbos. Manau, kad klubo pozicija yra tokia pati. Esu įsitikinęs, kad mano ir klubo tikslai yra tokie patys.

Reikėtų uždaryti šią temą vieną kartą, nors suprantu ir jo poziciją – jam 34-eri metai, jis ieško, ieško kažkur, agentai jam siūlo, yra įvairių variantų. Bet mes nesame tas tramplinas, kuris leistų žaidėjui palikti klubą sezono viduryje ir ieškotis kito. Negalime surasti taip greitai tokios kokybės žaidėjo, todėl natūralu, jog nesutiksime.

Tokia yra mano nuomonė, esu įsitikinęs, kad tokia pati ir klubo nuomonė“.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Vilniaus „Lietuvos rytas“ rengiasi Europos taurės turnyro rungtynėms su Sankt Peterburgo „Zenit“
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Vilniaus „Lietuvos rytas“ rengiasi Europos taurės turnyro rungtynėms su Sankt Peterburgo „Zenit“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius