Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 11 10

Tomas Pačėsas stebisi, kad yra statomas į „Lietuvos ryto“ trenerio postą

Tomą Pačėsą nustebino Lietuvos žiniasklaidoje pasirodžiusi informacija, kad neva jis veda derybas su Vilniaus „Lietuvos rytu“. Krepsinis.net paskelbė, kad tiek krepšinio specialistas, tiek „Lietuvos ryto“ vadovai tiki sėkminga derybų pabaiga. Bet bendraudamas su 24sek.lt 43 metų alytiškis patikino: „Derybos nevyksta“.
Tomas Pačėsas
Tomas Pačėsas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Man tikrai keista, kad dabar cirkuliuoja tokia informacija. Ypač prieš svarbias Vilniaus „Lietuvos ryto“ rungtynes. Ir ypač po to, kai klubo valdyba savaitgalį spaudoje oficialiai išreiškė pasitikėjimą treneriu Nicola. Keista“, – stebėjosi T.Pačėsas.

Pasakysiu trumpai: krepšinis man yra ne tik hobis, bet ir gyvenimas. Niekada nesu atitrūkęs nuo krepšinio: ar aš būsiu trenerio vaidmenyje, ar vadybininko, ar dar kažkokiame kitame.

Trečiadienį „Lietuvos rytas“ Europos taurėje kausis su Salonikų PAOK. Po trijų siaubingų pralaimėjimų namuose vilniečiai nebeturi teisės klysti.

Pastaruoju metu netrūko kalbų apie paskutiniąsias trenerio Marcelo Nicolos dienas Vilniuje, tačiau savaitgalį savo žiniasklaidos priemonėje „Lietuvos ryto“ vadovai pareiškė, kad pasitiki argentiniečiu ir šis tęs savo darbą.

Pats T.Pačėsas šiuo metu yra VTB lygos vykdantysis direktorius, darbuojasi Alytaus miesto savivaldybėje, sporto ir švietimo komitete.

Vasarą jis buvo sulaukęs konkretaus pasiūlymo treniruoti kaimyninės valstybės komandą, bet atsisakė.

„Pasakysiu trumpai: krepšinis man yra ne tik hobis, bet ir gyvenimas. Su juo susiję daug mano veiklų. Niekada nesu atitrūkęs nuo krepšinio: ar aš būsiu trenerio vaidmenyje, ar vadybininko, ar dar kažkokiame kitame.

Tai (trenerio darbas) priklauso tik nuo situacijos ir mano troškimų“, – 24sek.lt pasakojo T.Pačėsas.

T.Pačėsas 2007-2012 metais treniravo Gdynės „Asseco Prokom“ komandą.

Pastarąjį kartą jis 2013-aisiais vadovavo Lietuvos jaunimo rinktinei.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius