Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 04

Travisas Leslie: „Turime daug priežasčių nenuleisti nosies“

Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai atidavė duoklę klubo sirgaliams. Artūras Valeika, Simas Jasaitis, Mike'as Moseris ir Travisas Leslie susitiko su gerbėjais, kurie skubėjo nusifotografuoti ir gauti savo numylėtinių parašus.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Susitikimo metu vyko LKL prizų dalybos, o drąsiausi galėjo dalyvauti viktorinoje ir mėginti atsakyti į klausimus, susijusius su vilniečių žaidėjais.

Daugiausiai sirgalių dėmesio susilaukė S.Jasaitis ir T.Leslie. Galiausiai pastarasis paveržė simpatijas ir buvo pripažintas populiariausiu vilniečių krepšininku.

„Nesijaučiu populiariausiu žaidėju, bet priimsiu tai“, – nusikvatojo amerikietis.

Iš „Šiaulių“ klubo persikėlęs ir pirmą sezoną sostinės ekipoje rungtyniaujantis atakuojantis gynėjas pripažino, kad tokia šventė suteikia papildomos motyvacijos bandyti kabintis LKL finale.

„Žinoma, tai suteikia papildomo noro ir motyvacijos. Šie aistruoliai mus seka ir palaiko visus metus. Lauke treniruotė vakare, todėl tokie susitikimai yra puikus būdas nuvyti šalin mintis ir susikaupti. Nors ir atsiliekame 0:3, turime daug priežasčių nenuleisti nosies ir toliau kovoti“, – ryžtingas buvo jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius