2018 01 06

Trejas BBL rungtynes „Šiauliai“ žais Pakruojyje, Joniškyje ir Radviliškyje

Šiaulių apskrities krepšinio mėgėjai turės puikią galimybę iš arti pamatyti „Šiaulių“ krepšinio komandą, kuri Pakruojyje, Joniškyje ir Radviliškyje sužais trejas Baltijos krepšinio lygos (BBL) rungtynes, informuoja bcsiauliai.lt.
Laurynas Birutis
Laurynas Birutis / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Sausio 11 d. į akistatą su Minsko „Tsmoki-Minsk“ yra kviečiami pakruojiškiai, sausio 17 d. „Šiaulių“ krepšininkai lauks joniškiečių palaikymo mače su Pernu „Port of Parnu“, o Radviliškyje sausio 23 d. bus kovojama prieš „Jurmalą“.

Šių trijų rungtynių ciklas prisidės prie klubo įgyvendinamo projekto, kurio metu aktyviai bendradarbiaujama su regiono savivaldybėmis, siekiant populiarinti krepšinį bei tapti visam regionui atstovaujančiu klubu.

Įėjimas į rungtynes bus nemokamas.

„Norime ir siekiame būti ne tik miesto, bet viso Šiaulių regiono komanda, todėl, suderinus su BBL vadovais, nusprendėme aukščiausio lygio krepšinį padovanoti Pakruojo, Joniškio ir Radviliškio gyventojams, kurie tikrai ne visi turi galimybes atvykti į Šiaulius, kai rungtynes žaidžiame savo miesto arenoje. Dabar jie taurės puikią progą savo akimis pamatyti „Šiaulių“ krepšininkus ir trenerį Antaną Sireiką, paspausti jiems ranką po rungtynių, pabendrauti ar pasidaryti asmenukę“, – sakė klubo direktorius Mindaugas Žukauskas.

Artimiausias rungtynes BBL lygoje „Šiauliai“ žais sausio 11 d. Pakruojyje, „Atžalyno“ gimnazijos sporto salėje, su Minsko „Tsmoki-Minsk“ komanda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius