Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 03 22

„urBONUSas“: G.Krapikas – apie „Žalgirio“ šansus ir keisčiausias patirtis Kinijoje

Įdomius metus Kinijoje išgyvenęs Gintaras Krapikas prieš keletą dienų grįžo į Lietuvą. Penktadienį „Žalgirio“ arenoje prieš rungtynes su „Daruššafaka“ jis sutiks daug savo pažįstamų, kuriems neužteks poros minučių atsakyti į klausimą „tai kaip ten Kinijoje, Gintarai?“ Bet išsamiai apie egzotiškąjį krepšinio kraštą 57-erių treneris papasakojo krepšinio podkaste „urBONUSas“.
Gintaras Krapikas iš Kinijos atsivežė įdomių patirčių
Gintaras Krapikas iš Kinijos atsivežė įdomių patirčių / V.Dranginio/LTOK nuotr.

G.Krapikas 2018-2019 m. sezoną vadovavo Nandzingo „Tongxi Monkey Kings“ ekipai. 20 komandų Kinijos čempionate ji su 11 pergalių ir 35 pralaimėjimais liko 19 vietoje.

Lietuvis treneris pripažįsta, kad rezultatas jo netenkina, tačiau tam yra svarių priežasčių. Nandzingo klubas turi vieną mažiausių biudžetų Kinijoje, per savo istoriją niekada nebuvo užkopęs aukščiau 15 vietos, o egzotiškoje krepšinio valstybėje strategas susidūrė su sunkiomis darbo sąlygomis.

G.Krapiko debiutą Kinijoje supo dar daugiau įdomybių: nuo vadovybės pasiuntinio su kamera, komandos prezidentui visko pasakyti nedrįsusio vertėjo ar sirgalių, kurie palaikydavo priešininkus.

Apie visas įdomiausias patirtis Kinijoje G.Krapikas pasakojo 15min podkaste „urBONUSas“.

Krepšinio podkaste „urBONUSas“ G.Krapikas kalbėjo apie: „Žalgirio“ šansus patekti į Eurolygos ketvirtfinalį; kaip keldavosi žiūrėti žalgiriečių rungtynių 3-4 val. ryto; sunkias sąlygas Kinijoje; keistus Kinijos krepšinio vadovus; gyvenimą per vertėjus; vadovybės siųstus žmones su kameromis; koks Lietuvos rinktinę pasaulio čempionate galbūt sutiks Nandzingas; D.Motiejūną NBA.

Podkasto „urBONUSas“ taip pat ieškokite portale 15min ir 24sek, 15min audio programėlėje 15min Klausyk, kitose platformose „Podbean“, „SoundCloud“, „Spotify“.

15min pristatė pirmąją mobiliąją programėlę Lietuvoje, skirtą išskirtinai tik lietuviškam informaciniam ir pramoginiam audioturiniui. Programėlę 15min Klausyk jau galima nemokamai parsisiųsti iš „Google Play“ ir „App Store“ parduotuvių.

Norintys pasiklausyti įdomiausių 15min straipsnių, dienos naujienų ar podkastų, vadinamųjų tinklalaidžių, savo kompiuteriuose tai galės padaryti įvedę adresą www.15min.lt/klausyk.

Klausykite „urBONUSo“ kiekvieną savaitę. Šiame krepšinio podkaste girdėsite išsamius žurnalisto Donato Urbono pokalbius su savo sričių profesionalais, artimiau susipažinsite su spalvingomis krepšinio asmenybėmis ir jų darbo užkulisiais, klausysite diskusijas apie aktualiausius įvykius krepšinio pasaulyje.

Podkastai Lietuvoje yra dar neišplėtotas medijų žanras, tačiau pasaulyje jie yra labai populiarūs – vien JAV jų mažiausiai kartą per mėnesį klausosi 67 milijonai žmonių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius