Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2020 03 16

„urBONUSas“: karšta diskusija dėl nutraukto LKL sezono

LKL valdyba penktadienį priėmė sprendimą nutraukti 2019-2020 m. sezoną ir čempionu karūnuoti Kauno „Žalgirį“. Ar toks staigus LKL verdiktas buvo teisingas? Krepšinio podkaste „urBONUSas“ – karšta 15min žurnalistų diskusija.
LKL sezonas nutrauktas
LKL sezonas nutrauktas / 15min nuotr.

„urBONUSas“ apie: asmeninę patirtį su koronaviruso tyrimu (02:00); žmonių abejingumą infekcijai (07:00); diskutuotiną LKL sprendimą nutraukti čempionatą (12:00); ar „Žalgirį“ reikėjo karūnuoti LKL čempionu (29:00); nuotaikas Eurolygos biure ir NBA kalendorių, kuris gali jaukti olimpines žaidynes (32:00).

Podkasto „urBONUSas“ taip pat ieškokite portale 15min ir 24sek, 15min audioprogramėlėje 15min Klausyk, kitose platformose „Podbean“, „SoundCloud“, „Spotify“.

Norintys pasiklausyti įdomiausių 15min straipsnių, dienos naujienų ar podkastų, vadinamųjų tinklalaidžių, savo kompiuteriuose tai gali padaryti įvedę adresą www.15min.lt/klausyk.

Klausykite „urBONUSo“ kiekvieną savaitę. Šiame krepšinio podkaste girdėsite išsamius žurnalisto Donato Urbono pokalbius su savo sričių profesionalais, artimiau susipažinsite su spalvingomis krepšinio asmenybėmis ir jų darbo užkulisiais, klausysite diskusijų apie aktualiausius įvykius krepšinio pasaulyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius